Grunnet ras av festdager i mai har vi valgt å tenke nytt!
Vi gyver derfor på litt tidligere i år, mens iveren for mesterpoeng enda er påtagelig.
Og i år igjen satser vi selvsagt på at troféet blir i Tønsberg! Men det er jo ikke noen unnskyldning for at nettopp ikke DU skal stille! Og at DU gir oss en konkurranse som vi alle kommer til å ha glede av.
Vi spiller på Holmen Våtmarksenter i Tønsberg. Her kan du sjekke ut stedet nærmere:
Holmen Vaatmarksenter
Vi vil begge dager være behjelpelige med transport til og fra jernbanestasjonen for de som kommer med tog. Ellers er det mulig å kjøre til døra.
Grunnet det er et natursenter med spesielt fokus på fugl, anbefaler vi å ta med innesko, for hygiene og trivsel. :-)
Mat vil denne gangen være inkludert og det blir salg av drikke (Tønsbergs egen Backgammonøl).
Det er lurt å ha med kontanter, da vi ikke tar kort. Forhåndspåmelding til begge dager er ønskelig, slik at vi best mulig kan beregne innkjøp av råvarer til kokken.
Overnatting ordnes av den enkelte, vi anbefaler å søke på nettet hvis du vil ha god pris på hotell. Vi har snakket med Tønsberg Vandrerhjem, og de er fullbooket denne helgen, men sa at det kan bli ledig om leietaker ikke behøver alle rommene. Ta kontakt med dem dersom vandrerhjemmet kan være et alternativ for deg, anbefales de har vunnet flere priser i sin sjanger.
Link til vandrerhjemmet:
Toensberg Vandrerhjem
Ellers er dette andre alternativer som ligger ca. 10 minutters kjøring fra spillested:
Furulund Kro
Furustrand Hytter
Mesterturnering nr. 3 - fredag, 20 mars
Generelt
Turnering start |
: 18.30. Entry kr. 200,- for dekke av mesteravgift, lokale og mat (erte/betasuppe eller Gryterett og ris) |
Turneringsleder |
: Maria Holtung |
Turneringsform |
: Dobbel eliminasjon med"Atle-regelen" i semifinaler lik NM 2010. 7 poeng vinnersiden, 3 poeng tapersiden. Tapersidens 2 siste kommer inn igjen i semifinalene. |
Tønsberg Bymesterskap 2015, lørdag 21. mars
Generelt
Turnering start |
12:30. Entry kr. 250,- for dekke av mesteravgift, lokale og mat (Buffé med kalde/varme retter) |
Turneringsleder |
Bjørnar Bugge |
Turneringsform |
: FTBG System Trippel eliminasjon hele veien. Obs: "Aggressiv" klokkebruk. 16 min + 10 sek tidsbank i 9-poengerene. 10 min + 10 sek tidsbank i 5-poengerene. |
Kamplengder (17-32) spillere
Runde.1 - Runde.3 |
: 9 poeng. |
Runde.4 til 2 gjenstår |
: 5 poeng. |
Når 2 gjenstaå |
: 11 poeng, hvis begge har 2 tap. Det spilles 5 poenger helt til 2 stk har 2 tap. Om en spiller taper sin tredje kamp er denne 5-poengeren finalen.
|
Kamplengder (9-16) spillere
Runde.1 - Runde.4 |
: 9 poeng. |
Runde.5 til 2 gjenstår |
: 5 poeng. |
Når 2 gjenstår |
:11 poeng, samme forutsetninger som ved 17-32 spillere. Trippel spilles helt ut. |
Det blir ikke lagt opp til noen bestemt matpause, det styrer vi etter behov ca. i 20-tiden fredag og rundt 18-tiden lørdag. Det vil bli servert noe godt til kaffen på lørdag.
Det er ikke anledning til å nyte medbrakt alkohol, men det blir greie priser på drikke.
Vi vil bestrebe å starte turneringen presis, så påmelding god tid i forkant er fint
Denne nyheten kommer til å få oppdateringer underveis, så følg med. |