logo
Hovedmeny


Så var det duket for årets nest siste supersøndag på La Bohem, i avansert ludo.*
Av Anders Skjelde, 18. November 2000  
*(Ref. Aftenposten ”8.10.200”).

Hele 30 spillerer hadde funnet veien, men vi manglet 2 stk. slik av vi kunne bli 32, og at vinneren(e) kunne høste enda flere mesterpoeng. All slags folk ble ringt opp, og til slutt greide man å skrape sammen nok BG spillere.


Det ble spilt Monrad (som alltids) 5 matcher til 5 poeng. Etter 4 matcher var det 2 spillere som hadde full pupp. Dvs. 4 av 4 seiere. Nemlig : Mona ”snakeboard” Bremnes, og Are ”Take it easy” Haugan. Are vant matchen, og stod igjen som den eneste med 5 av 5 seiere. Vi gratulerer!!

De 8 spillerene som gikk videre og fikk mesterpoeng var :

Are ”Take it easy” Haugan?

Mona “Snakeboard” Bremnes

Eirik M.“Haircut“ Pedersen.

Marianne “The Babe” Husum

Shahab “Bad looser“ Ghodsi

Dagfinn Andersen

Johnny ”Hihi” Tønnessen

Lars B. Gjengedal

Are Haugan greide ikke å forsette sin suksess fra innledende runder i monraden. Han gikk på en smell allerede i første runde og røyk ut. Etter mye svetting, flaks og uflaks, fikk vi en finale mellom Haircut & The Babe. Finalen ble spilt til 15 poeng. Haircut barberte The Babe 15 – 8, og ble den glade vinner. Gratulere så mye !

Det ble også arrangert en last chance for de som ikke greide å komme med blant de 8 beste. Vi fikk med oss 16 spillere. I finalen møttes Ole F. Iversen og Roy Eikseth. Ole trakk det lengste strået. Vi gratulerer igjen !!

At disse 2 Nordlendingene Eirik MP og Ole F. Iversen vinner hver sin turnering, er noe vi bør legge merke til. De spiller mye sammen på fritiden, og har i det siste lagt om spillerstilen sin endel. (Mest Eirik) De har begynt å spille veldig aggressivt, noe som gjør spillet mer publikums vennelig, større sjanse for gammon, (Begge veier) og det ser ut til om det gir resultater også. BRAVO gutter!




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND