logo


Torkild ble Molomester 2009
Av Øyvind, 8. Mars 2009 11:09
Sist endret 9. Mars 2009 09:06
 

Torkild slo regjerende Molomester Lena 11-3 i finalen, og ble årets vinner av Bodøs koseligste turnering. Bildet viser også semifinalistene Beate (fra Åsgårdstrand) og Arne Ludvig.


21 spillere stilte til start, så det var akkurat såvidt det ble plass inne i Molokroken. Årets konsept med 9 runders monrad med 3-poengskamper ble såvidt jeg registrerte godt mottatt blant spillerne. Noen kamper var over på en-to-tre, mens andre varte opp mot 40 minutter. Vår dyktige turneringsleder passet på at kampene ikke varte for lenge, og hadde klokker på lur i fall noen skulle spille for sakte. Det ble aldri noe problem.

Anna, Ingrid, Gunnar og Marie koser seg med mange runder monrad

Molokroken er bare akkurat stort nok til Molokroken Open

Etter seks runder var det tid for mat, og kokkene Tore og Terje serverte steinbitkarbonader i hamburgerbrød.

Trond er fornøyd med serveringa

To kokker i år

Etter matserveringa ble det alvor igjen. Fortsatt hadde de fleste sjanser til å gå videre til kvartfinaler. Siktet var innstilt på 6 seiere, noe som skulle vise seg å holde.

Beate og Rune på full fart mot kvartfinale

Faktisk var det tre spillere med 5 seiere som gikk videre på bedre innbyrdes statistikk mot andre spillere med 5 seiere.

Turneringsleder og Beate sjekker hvem de skal møte i kvartfinale

Kvartfinalene ble Arne Ludvig-Jørn, Torkild-Ingrid, Beate-Rune og Lena-Arne Kristian.

Jørn ledet 4-0 til 7, men Arne Ludvig snudde kampen og vant.

Torkild slo Ingrid i kvartfinalen

Torkild vant seinere hele turneringa ved å slå Lena i finalen. Han fikk den tradisjonelle premien av Trond og holdt en varm takketale.

Trond og Torkild er fornøyd med kvelden

Veggmaleriene er faktisk laget av Monrad Pedersen

Ellers ble det spilt DVD-Blitz som Arne Kristian vant (han får se There will be blood) (Anna på andreplass må se Fargo), og det ble spilt både chouette og andre kamper. Takk til turneringsleder og spillere for ei koselig turnering!nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND