logo
Hovedmeny


Are Karlsen bymester i Åsgårdstrand!
Av Maria, 7. Juni 2009 10:46
Sist endret 24. Juni 2009 23:16
 

Da var årets bymesterskap i Åsgårdstrand avviklet, og vi kan sende store gratulasjoner til Are Karlsen med tittelen. Gratulerer også til Are Haugan med en god andreplass, og til Arne Ludvig Faaren som vinner av »Winner-takes.it.all».


Vil også benytte anledningen til å takke alle 21 fremmøtte spillere som bidrog til at dette ble en flott helg. Spesielt imponerende var det at tre spillere reiste helt fra Bodø for å avlegge vår klubb ett besøk!
Lørdagens bymesterskap ble spilt i form av en monrad-turnering. En stor takk går i den anledning til Dagfinn Snarheim som sent fredag kveld tok seg bryet med å sende meg programmet, slik at vi fikk gjennomført. Det var første gang vi i AaBgK gjennomførte en turnering med dette formatet, og vi må si at vi er godt fornøyd med gjennomføringen, og vi har trukket noen verdifulle erfaringer. Mye av grunnen til at alt gikk såpass greit skyldes naturlig nok også samarbeidsvillige og blide deltakere!

Søndagen ble det spilt double-elimination. Vi var da 15 spillere til start. I finalen ventet undertegnede på en spiller fra tapersiden, og min motstander ble Odin Spillum Svendsen. At Odin etterpå vant finalen var mer enn fortjent, etter at jeg på relativt ufint vis hadde gitt han det første tapet.

Det eneste negative med helgen har vært at hotellet vi spilte på dessverre ikke viste seg fra sin mest sevice-innstilte side, og kanskje heller ikke Naustet, hvor vi spiste middag på lørdag. Dette er noe vi bare kan beklage spesielt ovenfor våre tilreisende gjester. Men vil bare få si at vi har fulgt dette opp nå i ettertid, og at vi sannsynligvis ikke vil oppleve lignende ting i fremtidige turneringer i Åsgårdstrand!




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND