logo
Hovedmeny


Innkalling til årsmøte i Oslo BackgammonKlubb 9.1.2010
Av Fred Westerby, leder i OBgK, 3. Desember 2009 18:05
Sist endret 16. Desember 2009 20:03
 
Årsmøtet holdes fra ca kl 15.00 til ca kl 16.00 mellom to runder i Oslofinalen. Stedet blir Soria Laboratoria, Vogts gate 64. Inngang mellom restauranten Som Tam og Magneten pub. Gå trappa helt til topps. Klubben spanderer pizza og mineralvann under årsmøtet. Etterpå blir det muligheter for jackpots og sosialt samvær. Eller man kan se på de avsluttende rundene i Oslofinalen. Velkommen!


Dagsorden:
1. Nedtegning av fremmøtte, opptelling av stemmeberettigede
2. Valg av møteleder og referent
3. Godkjennelse av innkalling og dagsorden
4. Styrets beretning for 2009
5. Regnskap for 2009
6. Innkomne saker
7. Vedtektsendringer
8. Kontingentfastsettelse for 2010
9.1. Prisutdelinger for OBgK for 2009
9.2. Prisutdelinger for Osloserien vår og høst 2009
10. Valg

Til dagsordens pkt 1: Stemmeberettiget på årsmøtet er alle som har betalt medlemskontingent for inneværende år (dvs for 2009).

Til dagsordens pkt 4: Styrets beretning kan leses på OBgKs sider. Filen kalles "Dagbok 2009" og blir fortløpende oppdatert. Det er derfor versjonen pr 8.1.2010 som skal behandles på årsmøtet. Kom gjerne med innspill fram til da, hvis du ser at noe mangler eller er feil i årsberetningen.

Til dagsordens pkt 6: Det har foreløpig kommet inn ett forslag. Dette gjengis nedenfor. Forslagsstilleren har senere presisert at det ikke er hans mening at årsmøtet skal fatte noe vedtak, men diskutere saken. Dette blir da en rådgivning for det nye styret.

Sitat start.
"Hvordan plukke ut deltagere fra OBgK i NCL 2011" :

For NCL 2010 ble OBgKs deltagere plukket ut etter ikke de beste optimale forhold, dette skyldes nok korte tidsfrister etc. Med dette i tankene er det greit at for deltagelse for OBgks spillere i NCL 2011 bruker man hele 2010 med de turneringer som finnes. Det er klubbens 5 + 2 nasjonale :

-Oslo Open (OO)
-Oslo Bymesterskap
-Osloligaen
-Osloserien
-Mesterturneringer
-Norgesmesterskapet (NM)
-Mestermøte (MM)

Forslag til prioritet ved utvelgelse :

Pri.1 : Beste Oslospiller, Oslo Open
Pri.2 : Beste Oslospiller, Norgesmesterskapet
Pri.3 : Beste Oslospiller, Mestermøte
Pri.4 : Beste Oslospiller, Oslo Bymesterskap
Pri.5 : Beste Oslospiller, Osloligaen Vår
Pri.5 : Beste Oslospiller, Osloligaen Høst
Pri.7 : Toppscorer Osloserien Vår
Pri.7 : Toppscorer Osloserien Høst
Pri.9 : Beste Oslospiller Mesterpoengtabellen
Pri.10 : Leder Osloratingen pr 31/12-2010

Det er ikke sikkert en Oslospiller vinner OO, NM eller MM, derfor bør beste Oslospiller plukkes ut slik at man får en uansett. Skulle beste Oslospiller være 2 semifinalsiter i f.eks OO, plukker man ut den som tapte for vinneren av OO.

Det er ingen som vet hvor mange spillere OBgK får med, men mindre enn 10 har man nå en rekkefølge å gå utifra, mer enn 10, plukker man ut nr.2 på Osloratingen etc. Blir det flere enn 1 toppscorer må man ta alle med.

Mvh
Karl Frogner (sign)
OBgK spiller og NBgF medlem nr 865."
Sitat slutt.

Til dagsordens pkt 7:
Gjeldende vedtekter kan du lese her.

Det foreslås et tillegg (nytt 2. ledd) i § 5. Hensikten er å presisere turneringslederens myndighet og ansvar.
Forslag til ny § 5:
[Første ledd - som før]
"Alle OBgKs turneringer :
Oslo Open
Oslo Bymesterskap
Klubbens øvrige mesterturneringer
Osloligaen
Osloserien
Avvikles med klokkepreferanse.

[Nytt 2. ledd]
Turneringslederen for den enkelte turnering kan fravike bestemmelsen i 1. ledd. Slikt fravik kan klages inn for turneringskomitéen."

Til dagsordens pkt 8: Kontingenten det her gjelder er den lokale klubbkontingenten som kommer i tillegg til de kr 100 i kontingent som NBgF skal ha for 2010. Kontingenten for 2009 har vært kr 50 til klubben (+ kr 100 til forbundet = kr 150).

Til dagsordens pkt 9.1: Det skal deles ut priser til Årets spiller, Årets nykommer og Årets web-innlegg. Det kan være at prisene blir delt ut allerede på klubbens julebord 19.12.2009 hvis frammøtet der er godt nok.

Til dagsordens pkt 10: Det velges et styre bestående av leder og nestleder som velges særskilt og inntil tre styremedlemmer. Leder og nestleder velges for 2 år av gangen i alternerende år. I tillegg foreslås også valgt ny valgkomité.

Med vennlig hilsen
Fred Westerby
Leder i Oslo BackgammonKlubb




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND