logo
Hovedmeny


Imponerende ligaseier!
Av Hall Skåra, 23. September 2010 11:08
Sist endret 23. September 2010 14:34
 

Mats Persson lærte hvordan man skulle sette opp et backgammonbrett i desember i fjor. På forrige tirsdagsturnering tok han sin første ligaseier. Det er intet mindre enn imponerende!


"Ja, jeg er ganske fersk i gamet," innrømmer Mats. "Jeg spilte backgammon for første gang i desember, og deltok på min første klubbturnering i februar." Mats har med andre ord hatt en bratt læringskurve, og det er ingenting som tyder på at det stopper med én ligaseier. For på vei til sin første seier, slo han ut følgende personer: Henning Roschberg, Anita Garrod, Hall Skåra og Johnny Kurisaki Tønnessen.

Mats er såpass fersk i klubben at turneringsleder hadde glemt hans etternavn da han skulle registreres. "Det er enkelt," svarte Mats Persson. "Bare tenk på episoden jeg opplevde på en flyplass for en stund tilbake. Jeg satt i baren med en kamerat og glemte helt bort tiden. Det viste seg at jeg hadde blitt ropt opp flere ganger i høytaleranlegget. Problemet var bare at jeg kun oppfattet følgende: "Will a person please go to gate 23 immediatly!", sier den sympatiske svensken og ler. Så merk dere navnet først som sist: Mats Persson. Ligaseieren er nok ikke det siste vi hører fra ham!

Tirsdag 28. september er det duket for nok en ligaturnering. Denne gang er turneringen også definert som mesterturnering. Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til dyst!



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND