Hovedmeny

Espen Fredriksen ble Bymester i Drammen
Av Stig F. Sørdahl, 12. Desember 2010 20:10
Sist endret 15. Desember 2010 12:12

Espen vant bymestertittelen for andre året på rad, i tillegg vant han mesterturneringen på søndag.

20 deltakere stilte til start i årets Bymesterskap. 6 av disse representerte Drammen og foruten Espen som vant, så ble de to neste plassene også besatt av Drammensspillere. Det var tette og jevne matcher hele veien helt fram til finalen hvor de fleste kampene endte i DMP.

Premielisten ble som følger:

1. Espen Fredriksen, DBgK
2. Håkon Tannæs, DBgK
3. Stig F. Sørdahl, DBgK
4. Monica B. Larsen, AaBgK.

Turneringen og festen på lørdag var tydeligvis altfor bra, da det kun kom 5 deltakere til Mesterturneringen på søndag.
Espen viste seg som en "stayer", og vant denne også komfortabelt.

Etter Bymesterskapet ble det klart at Håkon Tannæs kapret 16. plassen fra Johnny K. Tønnesen i mesterpoengsammendraget. Espen på sin side klatret kraftig og ryktene vil ha det til at han stiller i Åsgårdstrand på tirsdag.
Vinner han der, så har han en reell sjanse til å kvalifisere seg til mestermøtet.