logo
Hovedmeny


OBgKs sommerturnering
Av Anita Marholm, 15. Juli 2014 13:19
Sist endret 15. Juli 2014 13:41
 
Thom Espen Brevig fikk med seg OBgK og stelte i stand sommerturnering på sitt paradis på Spro på Nesodden. Hvem er Bayazz? Den nydelige katten hans vel!




Det var ikke så varmt i været, men desto varmere ble vi mottatt vi som kom fra Oslo. Så kom jammen meg Helge Iversen fra Nesodden også! Etter en liten omvisning og div. praktisk info var det tid for snacks, grønnsaker, hummus og den beste guacamolen jeg har smakt (vi var flere som ønsket oppskriften). Kaldt mineralvann, øl og hvitvin – og temperert rød – var det heller ingen mangel på.





Lurer du på hva som faktisk var på Farris-flasken? Leste du på forum er det mulig du så at jeg «lokket» med Absint. Alle smakte og noen ville ha påfyll mer enn én gang. Sterk var den, men også drøy!

Selve turneringen ble alle-mot-alle fordi vi kun var 7 deltagere; før nevnte Helge som var den eneste fra Nesodden-klubben og fra OBgK kom Morten Bjellås, Hans Liby, Shahab Ghodsi, Gulli og Anita Marholm.







Og det var jo ikke bare én hånd som viste ham oppmerksomhet. Han slapp også Gulli til – mer enn villig var han. La seg på rygg og fikk klødd magen sin også.



Vertskapet stod for imponerende kokkelering. Til forrett var det lefserullader med laks og mykost – deilig! Så fulgte en fantastisk soppsuppe servert med godt brød. Til hovedrett grillet svinenakke (halal-svin til ære for Shahab) servert med potetsalat, «grønn» salat, peanøttsaus og saus fra marinaden. Kjempegodt! Jeg vet det var dessert også, men den ble bare glemt.





Bildene ble tatt av Thom Espen og Anita.

Håper tekst og bilder frister til deltagelse neste gang!

Og til slutt en stor takk til Hall Skåra som la inn artikkelen og resultatene: Spro Open 2014

Skrevet av: Anita Marholm



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND