logo
Hovedmeny


Alf Henning Bekkevik bymester Tønsberg backgammonklubb 2015!
Av B & B, 22. Mars 2015 17:18
Sist endret 23. Mars 2015 13:31
 

Årets bymester i TBK, hans første i karrieren, ble Alf Henning Bekkevik! I finalen slo han Karl Frogner som med sin 8. finale i bymesterskap satte rekord i antall finaler.


Alf Henning ble tidlig utropt til dagens vinner da han startet turneringen med å vinne sine 2 første kamper uten å gi vekk et eneste poeng. Vi tok faktisk "vinnerbildet" av ham etter tredje runde (ingressbildet).

Faktisk gikk Alf Henning gjennom turneringen med tap for kun 1 spiller og det gjorde hans motstander i finalen også, Karl Frogner. De tapte kun for hverandre. I en trippeleliminasjonsturnering må det være rimelig unikt.

TBK er veldig stolt av at et av klubbens mest aktive og trofaste medlemmer endelig vant en stor og viktig turnering. Nok en gang blir troféet værende i klubben. Med unntak av et lite feilskjær i 2012, hvor Jostein Flood stakk av med seieren, så har alle vinnere i TBK (tidligere AaBgK) sine bymesterskap vært fra klubben.

Karl & Alf Henning:

Vi vil også rette en stor takk til TBKs eminente klubbleder som disket opp med lasagne på fredagens mesterturnering, et utvidet koldtbord på lørdagen, hjemmebrygget bacgammonøl, vafler som nattmat og et av tidenes jubelbrøl da pokalen kom hjem.

Bjørn Blixhavn hjalp til på kjøkkenet, mens Hans-Kristian var sjefen:




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND