Osloserien - Underdogs i teten
Av Fred Westerby, 13. Februar 2017 18:46.
Sist endret 13. Februar 2017 18:48
 
The Underdogs leder serien etter to sterke seiere sist lÝrdag (11.2). Hele 29 spillere deltok i serieŚpningen. Eneste med to seire for kvelden ble Hans Liby.


The Underdogs brukte like så godt hele sitt mannskap. Tre i første runde og tre nye i neste runde. Hele fem av dem vant sin kamp. Det holdt i lange baner til klar serieledelse.

Fred &the Flintstones spilte bare én kamp lørdag. Alle Flintstones vant og det holdt til 2. plass på tabellen. I en av kampene ble det sågar 13-0. Vi trenger ikke rippe opp hvem som var den uheldige.

Hannas Hustlers pleier nesten alltid å gjøre det bra i serien. Men de fikk seg en liten nesestyver av The Underdogs i første runde og tapte 1-2. Men i neste runde satte de skapet på plass og vant 3-0. To lagpoeng og 4-2 i score holdt til 3. plass.

Tilsynelatende har vi fått et nytt lag i serien. Men Einherjene bygger på laget Valkyrien med et par nye spillere. De startet forrykende med å banke den gamle storheten Paragrafrytterne 3-0. Men i neste runde møtte de veggen i form av Hannas Hustlers. Likevel holdt jo to lagpoeng og 3-3 i score til en hederlig plassering så langt.

Ringnes med påfyll klarte å tukte Torshovs i første runde med 2-1, men gikk på et smertelig nederlag i neste runde mot Flintstones.

Paragrafrytterne spilte bare én kamp, og i den fikk de seg en kalddusj da Einherjene herjet vilt og vant 3-0. Men de er ikke nederst på tabellen.

For ett år siden tapte Torshovs nydannede bg-selskab begge kampene i åpningshelgen. Deretter kjempet de seg opp til en 2. plass i en rekordjevn serie. For et snautt halvår siden vant de begge åpningskampene, men gikk deretter på fem strake tap. Likevel kjempet de seg opp til en 4. plass med like mange lagpoeng som vinneren.

Nok en gang fikk de en traurig start med to lagtap og bare ett fattig individuelt poeng. Nå blir det å kjempe seg oppover tabellen igjen.

Neste runde 16.02.2017
Torshovs nydannede bg-selskab - Hannas Hustlers
Ringnes med påfyll - Einherjene
Fred &the Flintstones - Paragrafrytterne
The Underdogs har spillefri.

Alt om Osloserien finner du her.


R A T I N G   -   T O P    5

Torkel Haugoedegaard   1782
Sondre Rike   1775
Odin Spillum Svendsen   1773
Hans Liby   1773
Anders Skjelde   1772

hele listen...
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND
(c) Norges Backgammonforbund 1994-2018