logo
Hovedmeny


Referat klubbmøte BBgC 23. juni
Av Håvard Raddum, 24. Juni 2018 11:34
Sist endret 25. Juni 2018 11:30
 
Klubbmøte for BBgC ble holdt på Dutchman kl 1300 lørdag 23. juni. Referat følger under.


Fremmøtte: Yvonne P, Bjørn Tore J, Cathrine F, Ismail S, Håvard R, Jørn Inge N, Hannu L, Olav O, Niki D.  I tillegg kom Kim Henning N, Tor Magne U, Kristin E J, Rune F og Robert L mot slutten av møtet.

Agenda

1) Dato bymesterskap

Foreslått å flytte dato for bymesterskap til høsten pga. tett turneringsprogram rundt starten av august, og usikkert om det blir spillfestival i Bergen i år.  (Spillfestivalen i fjor var kraftig redusert i forhold til tidligere år)  Vedtak: bymesterkapet blir lagt til helgen 15.-16. september, på Dutchman.  Yvonne informerer Kristian T. i Haugesund, som hadde bymesterskap på denne tiden i fjor.

2) Det ble uttrykt bekymring rundt ordningen med fullmakter på klubbmøter.  Dette blir sak på neste møte.

3) Stoltzekleiven opp

Premiering av 1. og 2. plass til henholdsvis Olav og Kim fant sted.  Vedtatt å fjerne setning om gratis deltagelse neste sesong fra fremtidig premiering.  Også vedtatt at kamper for kommende sesong skal være til 7, 7, og 9 poeng.

4) Format bymesterskap

Vedtatt å ha samme format som i fjor.  Trippel eliminasjon hvor man også er kvalifisert for finalespill og tas ut av turneringen etter fem seire.  De som kvalifiserer seg først til finalespill blir tildelt byes i cuprundene.

5) Kurs/quiz

Vedtatt å legge ned kursaktiviteten og heller forsøke backgammon quiz-konkurranser med lag.

6) Adskilte turneringer basert på rating

Vedtak: En gang i måneden arrangeres to adskilte turnerneringer på klubbkveld, en åpen og en lukket.  Alle kan delta i åpen turnering, bare de med rating lavere enn x (bestemmes nøyaktig senere) kan delta i lukket turnering.  Bare turneringen med flest deltakere blir ratet som klubbturnering og teller mot klubbturneringsseier i NBGF systemet.




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND