logo


Innskjerping av regler ved mesterturneringer på Nesodden
Av Marius Bergløff, 29. Mars 2019 10:30.
Sist endret 29. Mars 2019 11:15
 


Vi er en klubb hvor det sosiale er viktigst. Det vil si at vi har et eget tempo på ting og kanskje en egen toleranse for at nye, eller forsåvidt gamle, spillere kan gjøre feil eller bruke tid - spesielt i en sammenheng hvor alvoret kan få litt unormalt stor plass - som kan skje på mesterturneringer med framandfolk på besøk.

Vi ser oss derfor nødt til å innføre regler om prat/diskusjoner/disputter over andres spill. Vi vil ikke ha noe av det. 

Hvis du har synspunkter på feil flytt, treghet eller hva som helst angående andre spilleres matcher, må du gjerne diskutere det med hvem du vil - utenfor bygget, eller på annet sted hvor de aktive spillerne slipper å høre deg.

Blir man tatt i å forstyrre spillere, vil man ved første gangs overtredelse få en advarsel, og ved andre gangs overtredelse være uønsket ved fremtidige turneringer. Turneringsleder har total makt og skal adlydes.

Når dette er sagt, skal det sies at mange av oss setter pris på å diskutere alle spillets faser, bare ikke sånn at det går utover dem som spiller. 

På torsdag er neste mesterturnering og vi ønsker alle velkommen til det vi liker å tenke er en av de mest sosiale klubbene i Norge. La oss holde det hyggelig! 
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND