logo


Sommerfest BBgC lørdag 3. juli!
Av BBgC v/ YP, 28. Juni 2021 12:07
Sist endret 28. Juni 2021 12:19
 

Det er på tide å nyte sommeren en stund fremover, men først inviterer BBgC til masse spill, hygge og god mat på Logehaven lørdag 3. juli.


BBgC har gleden av å ønske alle medlemmer velkommen til klubbmøte/sommerfest/Mesterturnering på Logehaven lørdag 3. juli.  Vi starter med et klubbmøte kl. 14.00, hvor vi vil diskutere faste aktiviteter til høsten, skifte på klubbkveld(?), format på bymersterskapet i august, klubbturneringer og eventuelle andre ting som ønskes tatt opp.

Vi tar sikte på å starte turneringen kl. 14.30, med et trippel elimination format og 9 poengs kamper.  Pris for påmelding settes til kun kr 150, hvor halvparten går til premier og resten dekker utgifter til mat og mtavgift.

Ca. kl. 18.00 blir det matpause og servering av middag på Logehaven. Kun drikke må dekkes av hver og en. Turneringen fortsetter etterpå og pågår til vi har kåret en vinner, forhåpentligvis ikke alt for sent på kvelden.

Vi ønsker alle BBgC sine medlemmer (og utenbys spillere) velkommen, og håper så mange som mulig har anledning til å være med!

Styret BBgC
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND