logo
Hovedmeny


NBgFs Nettliga sesong 15: Klart for avspark! 🎲 ❄️ 🎲
Av Anita Marholm, 11. Februar 2024 23:54
Sist endret 12. Februar 2024 12:06
 

Hurra! Vi starter med rekordmange spillere; 101 fordelt på 7 divisjoner! Vinnerne av alle divisjoner får notert nett-turneringsseier (samme som klubbturneringsseier) og premiering i form av neste års medlemskap i egen klubb eller NBgF. 🏆


Da er alt klart for at man kan spille runde 1, 2 og 3 innen søndag 3. mars. Første oppdatering kommer så mandag 4.3.

Vennligst ikke start runde 4 før mandag 4. mars. Spiller dere runder på forskudd, dere vente med å rapportere dette til den mandagen runden starter!

Om dere skal reise bort/vet at dere ikke kan spille en viss periode, gis dispensasjon fra reglene, men vennligst si fra - i god tid - til den admin dere rapporterer til.

Alle spillere, men spesielt de nye, oppfordres til å lese Nettligaens regler!

Alle kampene spilles til 13 poeng på enten Backgammon Studio Heroes eller Backgammon HUB (eller en annen site om begge spillerne enes om det). Minimumskrav til site/spilleplattform er at kamper blir lagret ved brudd på forbindelsen, resultater kan mailes, gratis tilgang, turneringsledere skal enkelt kunne observere kamper hvis nødvendig og at alle kan observere kampene til sine motstandere. Det er ikke lov å sperre for slik observasjon. På Backgammon Studio Heroes går man til vårt eget turneringsrom som heter NBgF Nettliga (du trykker først på "Main" og i nedtrykksmenyen trykker du "Tournament rooms") hvor formatet allerede er fastsatt (kamplengde, klokketid, etc.), og på Backgammon HUB gjør du det samme. Finn "Rooms" på første side når du logger deg inn. Eller trykk her. Eller les mer detaljert inne på "Nettligaens regler" som det er lenket til over her.

Når kampen er ferdig skal vinneren av kampen snarest sende en pm, mail eller sms til den personen som er valgt for din divisjon, og oppgi divisjon, rundenr. og motstanders navn. Deretter legges resultatet inn på nbgf.no den dagen kampen ble spilt.

Resultater sjekker du selv og ser man feil, gi beskjed til samme admin du meldte resultatet til, med en eneste gang.

Dersom man er forhindret fra å spille gjelder følgende regler:

1-3 uker etter skjema = ingen konsekvens, men advarsel blir gitt når man ligger 2-3 kamper etter.

4 uker etter skjema = tas umiddelbart ut av ligaen og får heller ikke starte neste sesong (kan deretter melde seg på igjen og starte i nederste divisjon). Dette kommer vi til å håndheve denne sesongen!

Når det gjelder eventuelle hengekamper etter sesongslutt så vil dette behandles hver for seg etter beste evne av admins. Dersom to eller flere spillere står likt ved sesongslutt vil eventuell kamp om opprykk/nedrykk avgjøres ved innbyrdes oppgjør. I de tilfeller det ikke løser saken vil omspill avtales om nødvendig. Omspill-kamper blir ikke ratet.

Trekning sesong 15:

-    Elite-divisjonen  

-    1. Divisjon   

-    2. Divisjon A   -    2. Divisjon B  

-    3. Divisjon A   -    3. Divisjon B  -  3. Divisjon C

Lenkene er også direkte tilgjengelige under fanen Nettliga i venstre kant her på nbgf.no.

Vinneren melder resultatet med divisjon, rundenr. og motstanders navn:

  • Elite og 1. div. melder fra på 1) pm/messenger, 2) mail eller 3) sms til Rune Færstad.

  • Div. 2A og 2B melder fra på 1) pm/messenger, 2) mail eller 3) sms til Yvonne Pasali.

  • Div. 3A, 3B og 3C melder fra på 1) pm/messenger, 2) mail eller 3) sms til Anita Marholm.

 

Vi håper dere gleder dere like mye som oss til ligaspilling i 2024! 

Med spilleglad og forventningsfull hilsen,

Yvonne, Rune og Anita 🎲 ❄️ 🎲




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND