logo


Rune Færevåg ny Mestermester
Av Arne Kristian Nordhei, 25. Januar 2009 11:03
Sist endret 26. Januar 2009 08:58
 

Lørdag 24.januar ble Mestermøtet 2008 arrangert i Bodø med deltakere fra hele landet. I finalen møttes Jon Kristian Røyset og Rune Færevåg, og bergenseren trakk det lengste strået. Gratulerer!


Det var virkelig Rune sin dag i går. På veien møtte han Nils Bakke, Thorleif Reisvold, Farzin Aarabi og Jon Kristian Røyset. Motstanderne hadde aldri en sjanse, og han vant alle kampene klart. Rune var en veldig glad man i etterkant, og feiret langt inn i den nordnorske natten. En fantastisk prestasjon og en verdig vinner.

Arrangementet gikk stort sett prikkfritt foruten at vi ikke klarte å få det trådløse nettet til å virke. Heldigvis hadde vi en influensasyk Sondre som holdt interesserte i andre deler av landet oppdatert på diskusjonsforumet.

Ellers var det en herlig stemning hos deltakerne hele veien, en turneringsleders drøm. I tillegg til at det fungerte sosialt klarte vi også beholde den høytidelige Mestermøte-stemingen. Jeg vil takke alle deltakerne og alle som var med til å gjøre dette til en flott feiring av Rune, vår nye MESTERMESTER.

BILDER FRA ARRANGEMENTET

Trond Dalhaug og Fred Westerby tok en del bilder fra Mestermøtet, og Sondre Rike har tatt seg bryet med å sette dem sammen til "bildefilmer" på youtube.

Mestermøtet 2008 av Trond Dalhaug og Fred Westerby.

RESULTATLSTE
1. Rune Færevåg, Bergen
2. Jon Kristian Røyset, Tromsø. Farzin Aarabi, Stavanger. Nils Bakke, Bodø. Frode Bull Jæger, Tromsø.
6. Lena Jensen, Bodø. Thorleif Reisvold, Stavanger. Fred Westerby, Oslo.
9. Hall Skåra, Oslo.
10. Jostein Flood, Oslo. Dagfinn Snarheim, Trondheim. Karl Frogner, Oslo.
13. Are Karlsen, Åsgårdstrand. Linda Opheim, Åsgårdstrand. Øyvind Bjørkås, Bodø. Halvor Losnedahl, Bergen.

Vi kommer tilbake med mer etterhvert.nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND