logo


Gründer blir offisielt hangoutsted under NM
Av Trond Dalhaug, 17. August 2009 10:12
Sist endret 30. September 2009 16:09
 
NM-komitéen melder om at avtale med utested er inngått for NM-helga. Gode priser og nærhet til spillelokalene bør gjøre dette til det naturlige sted å møte likesinnede innimmellom slagene over bg-brettet.


Vi har inngått avtale med vårt faste spillested Gründer for NM-helga. Gründer ligger på gateplan rett ved spillelokalene, i en gangavstand på knappe 50 meter (kun Nordlandsbanken som ligger mellom Thon og Gründer). Stedet tilbyr god mat fra rikholdig meny, avslappet stemning og fine bord for de som vil spille enda mer backgammon også her. Gründer har stengt søndager, men vil være stedet å møtes både fredag og lørdag.
Egne rabattkort til bruk på Gründer for NM-spillere vil bli utdelt i sekretariatet fra fredags ettermiddag. For de som kommer torsdags kveld eller tidlig fredag, er det bare å si i fra om at man er med i NM i backgammon for å få våre svært fordelaktige priser.

Priser for NM-deltagere:
20% på all mat fra menyen
kr 37,- for 0,4l øl
Vin, glass kr 49,-
Drink kr 57,-
Shot kr 49,-
Min.vann kr 20,-
Kaffe kr 20,-

Åpningstider:
Fredag: 11-03
Lørdag: 11-03
Søndag: Stengt

Grønn pil er Nordlys hotell hvor vi bor og spiller backgammon, rød pil er hang out-sted.nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND