logo
Hovedmeny


Valg av styre
Av V&V Komiteen, 24. August 2009 13:34  
Det skal på Generalforsamlingen velges et sentralstyre som består av president, vicepresident, økonomisjef, informasjonssjef og websjef.


Det skal også velges to revisorer, hvis ansvar er å godkjenne forbundets regnskaper og budsjetter, samt føre tilsyn med at forbundets vedtekter blir etterlevd, herunder at opptatte lokalforeninger til enhver tid oppfyller sine plikter i forhold til vedtektene.

Til slutt velges en valg- og vedtektskomité bestående av en leder og to medlemmer, hvis ansvar er å nominere kandidater til sentralstyret og revisorer, samt lede arbeidet med å utvikle og vedlikeholde vedtekter og regelverk.

Alle valg foregår ved skriftlig votering, med mindre det foreligger forslag på bare én kandidat. Ved valg av president fordres absolutt flertall. Oppnås ikke dette, finner omvalg sted mellom de to som fikk flest stemmer.

Alle verv utvelges for et år av gangen.

Valg og vedtektskomiteen har ikke fått tilbakemelding på at noen i styret ønsker å trekke seg fra sine verv og alle har bekreftet at de vil stille til valg for en ny periode.

Samtidig er det ingen hemmelighet at forbundet trenger flere ildsjeler til å dra lasset, mange som besitter verv i dag gir dette villig ifra seg om noen ønsker å overta.

Verv i NBgF innebærer litt administrasjon, men også mye rom for nyskapende arbeid. Går du med tanker om NBgFs fremtid er Generalforsamlingen første stopp. Meld din interesse for verv til V&V komiteen senest en måned før generalforsamlingen (frist 4. september).



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND