logo
Hovedmeny


Siste NM-satelitt (for Mellomklassespillere)
Av Arne Kristian Nordhei, turneringsleder NM 2009, 29. September 2009 09:54
Sist endret 29. September 2009 10:07
 

Den tredje og siste NM-satelitten arrangeres ikke på nett men live. De to første ble arrangert på playok.com, forsøkt skreddersydd for Mellomklassen. Den siste "gratisbilletten" til mellomklassen deles ut til den mellomklassespilleren som kommer lengst i lagturneringen fredag.


Vi har i årets NM forsøkt å tiltrekke oss mange mellomklassespillere. Tanken er at NM skal være et elitearrangement der vi skal kåre Norges beste spillere, men uten bredden har vi heller ingen elite. De to første satelittene var ganske populære, men vi forsøker oss med en ny vri for den siste satelitten.

Det er kun registrerte mellomklassespillere som kan vinne premien (har en verdi på 400/500 kroner). Premien kan kun brukes i mellomklassen, og er personlig (dvs at ingen fra mesterklassen skal kunne kuppe denne premien). Du må være påmeldt i mellomklassen før lagturneringen starter (fredag kl 19:00). har du allerede betalt avgiften i mellomklassen kan du altså vinne denne tilbake.

Dersom flere mellomklassespillere kommer like langt i lagturneringa vil det hele avgjøres med 1 poengskamper til vi har en vinner. Hvis to er likt spilles 1 kamp, hvis tre er likt spiller alle mot alle. Hvis det er 4 eller flere som er likt spilles en cup (trekkes).

Allerede er det nesten 30 spillere påmeldt i mellomklassen, noe vi er veldig godt fornøyde med. Vel møtt til Bodø!

Hilsen turneringskomiteen i BBgK og NBgF som har gitt premien.



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND