logo
Hovedmeny


En dag igjen til NM
Av Arne Kristian Nordhei, turneringsleder NM 2009, 1. Oktober 2009 09:46
Sist endret 1. Oktober 2009 09:53
 

Nå er det bare en dag igjen til årets Norgesmesterskap i backgammon. Fredag 2.oktober er det oppvarming, lagturnering og sosialisering som står på plakaten. Vi ønsker alle velkomne til Bodø.


I bildet under ser du tidsplanen for det som skal skje fredag, og lengre ned for lørdag og søndag. Mange kommer til Bodø lenge før turneringslokalene åpner, og ønsker dere å gjøre noe annet enn å sitte på hotellrommet anbefaler vi folk å møte hverandre på Gründer. Her vil vi fra ca halv fem starte noen jackpoter, og vi kan også anbefale folk å spise middag her. Vi har avtale med Gründer og får backgammonpriser hele helga , det bare å si i fra om at man er med i NM i backgammon for å få våre svært fordelaktige priser (ved registrering senere får du rabattkort).

Dørene åpner 17:30, og du har fram til ca 18:50 å melde på laget ditt.

Registrering

Vi ber om at flest mulig registrerer seg i løpet av fredagen, på lørdagen har du dårlig tid (kun åpent mellom 09:00 og 09:30). Selv om du er forhåndspåmeldt og har betalt ber vi deg registrere deg. Ved registreringen vil du få tildelt id-kort som vil vise at du har noe i lokalene å gjøre, samt at du vil få tildelt rabattkort til bruk på Gründer for å få NM-priser.

Added lagturneringen

Vi har ordnet noen tilleggspremier for lagturneringen. Vi har tidligere annonsert at den siste satellitten for mellomklassen går inn i lagturneringen, og en gratisbillett gis til den mellomklassespilleren som kommer lengst i lagturneringen.

I lagturneringen går premiene til de to finalelagene (70/30, -10% deduction). I tillegg har vi fått tre gavekort a 300 kroner til bruk på Gründer som vil gå til hver av de tre deltakerne på lagturneringes vinnerlag.

PM for resten av helga

Alle tidene under er foreløpig ca-tider, skjemaene vil kunne justeres i tiden fram mot mesterskapet. De vil henges opp i NM-lokalene.

Merk deg at tidene lørdag stort sett er faste for mellomklassen slik at spillerne selv kan styre sine pauser. Blir du fort ferdig en kamp lørdag vet du når neste kamp skal starte. For mesterklassen er det en del som får w.o i første runde. Disse kan begynne å spille sin kamp (2.runde) ca et kvarter etter første runde er satt i gang. Tidene i skjemaet gjelder stort sett de som ikke har w.o. Dette gjør at mesterklassespillerne i større grad har et ansvar for å være til stedet når neste kamp skal starte. Etter generalforsamlingen og middag skal dette være justert. Husk at dersom du kommer for sent til din kamp vil du kunne straffes (paragraf 2-2 i turneringsreglene).




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND