Hovedmeny

Hall Skåra Bodø Bymester 2010
Av Arne K Nordhei, 14. November 2010 02:18
Sist endret 14. November 2010 15:00

Hall Skåra (OBgK) vant Bodø Bymesterskap 2010. I finalen slo han Trond Dalhaug (BBgK)

Etter 12 timers spilling ble det til slutt Hall Skåra som vant Bodø Bymesterskap. Han slo Trond Dalhaug på DMP i finalen. Trond tapte sin tredje bymesterfinale. Også i fjor tapte han finalen på DMP.

Vi gratulerer Hall som Bodø Bymester 2010!!!

Etter noen sykdomsforfall endte deltakerantallet i årets bymesterskap på 23. Det var en ivrig og forventningsfull gjeng som møtte opp lørdag ettermiddag for å spille en maratonturnering; 6 runder monrad, med avsluttende cupspill.

Alle med 4, 5 eller 6 seiere gikk videre til et avsluttende cupspill. Før siste runde var allerede Bjørnar (IBgK), Trond (BBgK), Henning (BBgK) og Øyvind (BBgK) klare for sluttspill. 6 runde i monraden ble direkte åttendedelsfinaler i 4 kamper; Frode slo Kristian (BBgK), Nils slo Eirik (BBgK), Jørn slo Gunnar (BBgK) og Hall (OBgK) slo Arne Kristian (BBgK).

Etter en kort pause gikk de åtte i gang med avsluttende cupsluttspill som varte fra klokken 21:00 til 02:30. Etter 13 timers spilling var det altså Hall Skåra som kunne løfte trofeet til værs og motta hyllesten fra en ellevill forsamling. En populær vinner, men surt for Trond som nok en gang måtte bite i det sure eplet. Men han tok det som en mann.

Men det skjedde også mye annet i løpet av kvelden. Det ble arrangert verdensmesterskap i Bløffgammon, hvor Gunnar Woje slo Henrik Beckstrøm i finalen. Det ble også servert tapas til alle deltakerne, laget av vår egen Frode Moen. Han hadde virkelig stått på og laget masse velsmakende mat.

Det ble i tillegg spilt blitzer, jackpoter, chouetter, lyngammon og andre spill. Hall fikk også noen nye blåleppe-kyss i samlingen sin; bilder ble tatt og legges sikkert snart ut. Alt i alt var det en svært vellykket turnering. Alle syntes det hadde vært en fin fest og turnering, ingen sovnet av på postrommet og ingen ble innelåst i søppelrommet denne gangen, og alle kom seg vel hjem! Tusen takk alle sammen for et minnerikt mesterskap.