logo
Hovedmeny


Sommeren er over, høstens sesong er i gang.
Av Kristian Thulin, 28. August 2011 14:09
Sist endret 29. August 2011 10:11
 

Sommerens høydepunkt, Bergen bymesterskap, var en suksess. Vi gratulere vinner Ole Kvamme med sitt andre bymesterskap!


Bergen bymesterskap ble en strålende suksess med det største antallet oppmøtte på flere år, og med et vær som gjorde at sentrum var fyllt til randen. Vi startet som vanlig på torgallmenningen, og beveget oss etterhvert bort til Logehaven.
Når lørdagen var over, gjenstod 8 personer i turneringen, herav 6 bergensere. Etter kvartfinaler og semifinaler på Logehaven søndag, gjenstod kun finalistene. En utvandret Bergenser i Hans Liby, mot vår egen Ole Kvamme.

Finalen ble en kort 15-poengsmatch, kun fire parti og en 16-kube i siste spill. Vi gratulerer nok en gang Ole Kvamme med seieren og strålende innsats!

Høstens ukentlige turneringer er godt i gang, og vi håper på bra oppmøte og en klubb som vokser i antall framover. Kanskje vi kan stille med enda flere i bymesteskapet neste sommer?

Alle høstens klubbturneringer fra og med 29. august utgjør klubbens interne kvalifisering til Champions League 2012.

Det gis poeng i alle klubbturneringene med 4 eller flere oppmøtte. Poeng deles ut til alle betalende medlemmer etter følgende tabell:


Alle andre deltakere får 1 poeng for oppmøte.

Bergen er tildelt 3 plasser i denne turneringen, og de tre som presterer best i følge nedenforstående system, for tilbud om disse. Dersom et medlemmer sier fra seg plassen, går plassen videre til neste person på listen. Om flere medlemmer står på lik poengsum går den foran som har flest turneringsseiere og deretter flest andreplasser.

Les meir om Champions league her: http://www.nbgf.no/index.php?func=cl



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND