logo
Hovedmeny


Drammen tok seieren hjem
Av Thorleif Reisvold, 30. Oktober 2012 23:48
Sist endret 30. Oktober 2012 23:52
 
Etter å ha flørtet åpent med drammenserne for å få dem til å spille i Stavanger Bymesterskap gikk det som det måtte, eneste drammenser tilstede vant og ble Bymester 2012.


Espen Fredriksen vant med dette sin 5. bymestertittel, SBgK gratulerer.

Noen har allerede begynt å lage konspirasjonsteorier for å forklare hvordan en mann kan vinne så mye, men i Stavanger var det enkelt å se hva som skjedde. Karl Frogner, som tapte to finaler i helgen har satt ord på det:

"Espen sa til Hans at Tore ikke skulle komme til bymesterskapet, hvilket medførte at Tores beste kompis Hans Liby ble lei seg og spilte som en gud på fredagen i respekt for Tore og vant turneringen.

I Bymesterskapet på lørdagen startet Hans forrykende mot Dagfinn og ledet 4-0/5, plutselig dukket Tore opp og Hans ble så forfjamset at han tapte matchen.

Dagfinn ble like forfjamset over at han vant så han tapte mot Farzin. Farzin trodde han skulle spille mot Hans og ble så forfjamset at han tapte mot Espen. Espen vant til slutt hele greia."

De som trodde backgammon bare var flaks må nok tenke om igjen, det er et psykologisk spill på høyt plan.

Av annet å fortelle tok Dagfinn Snarheim som seg hør og bør NM tittelen i Chouette. Hans Liby vant fredagens oppvarming og Thorleif Reisvold vant søndagens turnering i Haugesund (hele 9 spillere tok turen nordover fra Stavanger).

Vel møtt neste år og takk til alle lokale og ikke minst tilreisende som ga oss en flott helg!



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND