logo
Hovedmeny


Ny database for resultatregistrering
Av Hall Skaara, 1. April 2017 10:04
Sist endret 5. April 2017 22:39
 

Som noen av dere er kjent med, er databasen hvor resultatene etter turneringer i regi av NBGF legges inn, sørgelig utdatert. Databasegrensesnittet opp imot HTML-generatoren som genererer websidene er nå så utrangert at forbundet ikke har annet valg enn å gå til innkjøp av ny database.


 

Den nye databasen som er planlagt å kjøpe, er bygget opp på en måte som gjør at database-entitetene i den gamle databasen ikke automatisk lar seg overføre. Vi har undersøkt et stort antall databaser, men ingen er kompatible med den vi har i dag.

Det medfører at jobben med å flytte alle resultatene over til den nye databasen blir svært arbeidskrevende. (Det vil i praksis medføre at alle kampene må legges inn på ny, én etter én...)

Sett i lys av dette, vi den praktiske konsekvensen bli at ratingen til alle medlemmene blir nullstilt. Manuelle oversikter over internasjonale seiere/norgesmester/årstall og antall turneringsseiere vil bli overført til egne lister, men ikke ratingen eller symbolene som automatisk blir generert i systemet.

Vi har forståelse for frustrasjonen som dette medfører for den enkelte, men hvis vi ikke gjør noe med databasen nå, er det overhengende fare for at hele websiden vår krasjer.

Hall Skåra

Leder NbgF




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND