logo
Hovedmeny


Presentasjon av det nye sentralstyret
Av Rune Halvorsen, 25. Juli 2017 12:40
Sist endret 4. August 2017 08:03
 
På generalforsamlingen i Tromsø ble det valgt nytt sentralstyre. Her følger en presentasjon av det nye sentralstyret.


generalforsamlingen  i Tromsø ble det valgt nytt sentralstyre.
Det nye sentralstyre består av:

President: Rune Halvorsen

Visepresident: Espen Fredriksen

Økonomiansvarlig: Elisabeth Helleland

Websjef: Geir Skoglund

Informasjonssjef: Tore Eklund Fredriksen

Vi bretter opp ermene og tar fatt på oppgavene som venter, og har valgt å ha spesielt fokus på 2 temaer i perioden fram mot generalforsamlingen i Trondheim 2018: Rekruttering og åpenhet.

Rekruttering
Forbundet har utarbeidet retningslinjer for klubbledere, hvor det framkommer mye nyttig informasjon klubbene kan bruke i forbindelse med rekruttering. Vi vil gå igjennom retningslinjene og komme med utfyllende eksempler på rekrutteringstiltak, og samtidig gi supplerende tips ang. klubbmiljø, ettersom det er viktig å få nye spillere inn gjennom dørene, men det er også viktig å få dem til å bli. Dokumentet "retningslinjer for klubbledere" er tenkt som en veiledning til klubbledere, og bør kanskje døpes om til "veiledning for klubbledere".

Vi trenger en lettfattelig og inspirerende introduksjon til backgammon for nye spillere, som kan brukes i møte med spillintresserte miljøer som ikke er kjente med backgammon. Med dette for øyet vil vi redigere startguide for nye spillere, og håper at dokumentet blir brukende til dette formålet.

Alle medlemmer kan bidra til rekruttering ved å spre informasjon om vårt tilbud.

Åpenhet
Gode ideer er velkomne, og kan like gjerne komme fra grasrota som fra klubbledelse eller sentralstyre. På denne bakgrunnen håper vi å få på plass en forslagskasse hvor alle kan sende inn forslag til sentralstyre. Alle gode forslag tas opp til diskusjon i sentralstyret.
I påvente av at forslagskassa er oppe å går, kan forslag sendes til: runehalvorsen@yahoo.no

For å gjøre hjemmesida letter tilgjengelig for fremmedspråklige  vil vi undersøke mulighet for å ha deler av informsjonen på vår hjemmeside på engelsk, eller i det minste ha kontaktinformasjonen også på engelsk.

Til slutt
Forbundet trenger engasjerte mennesker.
Alle som har lyst å bidra skal få muligheten til det, ta kontakt så finner vi en oppgave som passer sammen.




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND