Hovedmeny

Kim H Nordberg ble Drammen bymester 2017!
Av Karl Frogner, 10. Desember 2017 12:18
Sist endret 18. Desember 2017 16:42

Tidligere by mester i Bergen og Mestermøte vinner, Kim H Nordberg (bildet over) vant Drammen by mesterskap.

I finalen vant han mot Dagfinn Snarheim.

Kim cant også mesterturneringen i Drammen dagen etter og i tillegg oppnådde han max rating hittil, 1855.

Kim H Nordberg ble den første spilleren fra en annen region enn Østlandet til å vinne Drammen By mesterskap.

Det var veldig mange spillere som stilte opp i årets by mesterskap i Drammen , hele 31 stykker hvor Kim H Nordberg til slutt trakk det lengste strået.

Finalen vant han mot Dagfinn Snarheim, Norges høyest ratede spiller gjennom tidene.

Dette var det 12te Drammen by mesterskap hvor tittelen 3 første årene ble vunnet av en Oslo spiller.

De neste årene ble tittelen vunnet 3 år på rad av en Drammen spilleren, Espen Fredriksen.

Deretter ble tittelen vunnet av en Oslo spiller, 5¨år på rad, hvor blant annet, bymester Kongen, Sondre Rike vant den 3 ganger på rad.

Kim H Nordberg er historisk

Kim H Nordberg er den første og eneste i backgammon Norge som har blitt by mester i Drammen fra en region utenfor østlandet.

Kim vant også mesterturneringen i Drammen på lørdag, det har bare skjedd 2 ganger tidligere i forbindelse med Drammen by mesterskap, Hans Liby gjorde i 2006 og Odin Svendsen gjorde det i 2007.

I løpet av helga passerte Kim 1800+ i rating og oppnådde til slutt en max rating på 1855, og et kan fortsatt øke.......