logo
Hovedmeny


Finale i Online NM
Av Thorleif Reisvold, 2. Januar 2018 09:20
Sist endret 2. Januar 2018 09:29
 
Christopher Hedberg er ubeseiret så langt i turneringen og Torkel Haugødegård må dermed vinne to 9 poengs kamper i finalen om han skal ta tittelen fra Christopher. Finalen ser du ikveld, tirsdag 2. januar klokka 20.00 på www.backgammonstudio.com


Kun 41 spillere deltok i denne utgaven av online NM, men for bgstudio så det en stund ut til å være mer enn nok. Tekniske problemer medførte at alle ble kastet ut av studioet i en 20 minutters periode midt i første runde, men heldigvis fant Terje ut av det og resten av turneringen glei kjempegreit. Mistenker at folk koste seg stort.

Christopher slapp unna dramaet i første runde ettersom han hadde bye. Det kan ha gitt et stort konkurransefortrinn, men den tidligere Norgesmesteren spiller også kjempebra og er storfavoritt inn i finalen. Torkel på sin side spiller vel kanskje like bra, men har allerede tapt mot Chris i innledende runder. Det var en kamp med mirakuløse spill som svingte frem og tilbake til stor glede for publikum. Det lover bra for kveldens finale!

Tusen takk til Terje Pedersen som har gjort slike turneringer mulig og som står på for at alt skal fungere optimalt.




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND