logo
Hovedmeny


Påskemoro 🐣🌞🐣 NÅ MED LINKER!
Av Sentralstyret , 9. April 2020 10:40
Sist endret 13. April 2020 12:00
 

Sentralstyret arrangerer Quiz og speedturnering søndag 1. påskedag. Det er gratis å delta for alle medlemmer av NBgF, så vi håper flest mulig blir med på uhøytidelig lek og moro.


Vi starter kl 17.00 med quiz på Kahoot! Quizen tar ca 30 minutter og består av en lett blanding av spørsmål fra forbundets historie, brikkeflytt og kubeavgjørelser.

Pga av tidsforskyvninger via Youtube, er vi nødt til å direktesende quizen via Facebook siden til forbundet. Dere som ikke har Facebook, spør noen om du kan få se sendingen hos dem? Den må til for å kunne se spørsmålene.
For å delta, laster du ned app til mobilen din. Den ser slik ut   

Alternativt, ta en ekstra fane på pc'en og delta via den. Da må du ha begge vinduene ved siden av hverandre. Delta via PC: pc fane

Det er maks 50 personer som kan delta, så her råder "førstemann til mølla"-prinsippet. For de som ikke har deltatt på dette før, så kan man bruke mobil eller pc og man får svaralternativer. Kun ett svar er korrekt og jo fortere man svarer, jo høyere poeng får man.

Premiering: Av de med lik/høyest score trekker vi 2 gavekort á kr 250, samt det blir heder og ære for god backgammonkunnskap :-)

Og vinnerene ble Dagfinn og Marianne! Gratulerer :-)

__________________ SUPER SPEED KL 17.45_________________________

Kl 17.45 er siste sjanse for påmelding til superspeedturneringen via sms til Yvonne Pasali tlf 93018700. Det er gratis å delta, alternativt kan 100 eller 200 vippses til samme nummer.

Kl 18.15 trekker vi turneringen i Drawboss. Format: DE 5 poeng, 2 min i tidsbanken/ 6 sec delay. Vær veldig nøye med innstillingene, alle skal spille på like betingelser. Ved feil må man spille på nytt, noe som vil føre til forsinkelser for oss alle.

Innstillingene på Backgammon Studio. Først må alle gå i venstre hjørne, trykk "Meny" så "Features" og sørg for at det er avhuket på ON under Extra match types.

Når vi inviterer til kamp skal følgende innstillinger velges: Comp, Speed, 5 P, Live2. Da vil man få korrekte innstillinger. Du får 2 min på hele kampen og 6 sec på delay. 

      

Premiering: Vinner og finalist får gavekort på henholdsvis kr 300 og kr 200. Alle kamper blir ratet. Og vinnerene ble Joakim Rusten Jensen og Bjørnar Kristoffersen. Gratulerer!

De som aldri har spilt Speed Backgammon før anbefales å teste det ut før turneringen. 

Vel møtt til uhøytidelig påskemoro!

Mvh sentralstyret i regi av Yvonne Pasali

 




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND