logo


Nettligaen, sesong 8 starter i dag! 🎲🎲
Av Anita Marholm, 1. August 2020 15:40.
Sist endret 1. August 2020 15:50
 

Vi ønsker velkommen til ny sesong med 60 kamplystne spillere fordelt på 4 divisjoner! 🎲🎲


Et spesielt velkommen ønskes de nye spillerne Kaia Osbakk, Fred Westerby, Arne Hoem og Babben Belle.

Runde 1 bør spilles innen søndag 9.8.

Her er trekningen i DrawBoss: 

Divisjon 1 - Divisjon 2 - Divisjon 3 - Divisjon 4

NB: Den som vinner en kamp må melde fra så fort den er spilt! Det var alt for mange tilfeller der dette ikke ble gjort i tide forrige sesong og slik kan vi ikke ha det. Tidsfristen for hver uke er søndag og da må seire selvsagt meldes fra til Rune Færstad før søndag – helst før kl 22 slik at han får meldt fra til meg. Jeg legger inn i ratingsystemet mandag formiddag. Flere ganger denne sesongen har det kommet reaksjoner etter at oppdateringen er sendt om at det har manglet kamper, fordi vinner har glemt å melde fra. Nå vil disse kampene ikke bli lagt til i ettertid men må vente til påfølgende mandag.

Vi minner om at reglene fortsatt er innskjerpet denne sesongen; 

1-3 uker etter skjema = ingen konsekvens (men advarsel blir gitt når man ligger 2-3 kamper etter). Det sendes oppdatering pr. mail og inne i Nettligagruppa på fb hver mandag etter at innlegging av kamper er foretatt, så dere får info gratis der om dere ligger etter, og slik sett har man alle muligheter til å følge med/se hvordan man ligger an.
4 uker etter skjema = tas umiddelbart ut av ligaen og får heller ikke starte neste sesong (kan deretter melde seg på igjen og starte i nederste divisjon).

For å beholde spenningen gjennom sesongen ber vi om at dere ikke spiller for mange runder på forskudd. Spill i så fall neste runde enn den gjeldende for den uka, ikke senere runder.

Link til den faste Nettliga-siden: Nettligaen

Da ønsker vi alle en utmerket start på sesongen! 🎲🎲

Hilsen admins/turneringsledere,

Rune & Anita
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND