logo
Hovedmeny


Nettligaen sesong 9 har startet! 🎲🎲
Av Anita Marholm, 16. Januar 2021 02:40
Sist endret 16. Januar 2021 11:40
 

Igjen ønsker vi 60 spillere fordelt på 4 divisjoner velkommen til ny sesong 🎲🎲


Velkommen til ny sesong! En spesiell velkomst til våre nye spillere; Per Magne Tronvoll, Line Hilmarsen, Magnus Stokka, Bjørnar Pettersen og Grethe Kvan Welle - samt et velkommen tilbake til Linda Dedekam.  ðŸ˜Š

Siden det er 4 som ikke har vært med i Nettligaen før, kommer litt generell info; vi spiller 1 kamp pr uke, med spillefrist søndag. Om tidsfristen for en runde endres underveis vil det bli opplyst i den ukentlige oppdateringen som jeg sender hver mandag. I oppdateringen skrives også ‘advarsler’ om noen ligger hhv 2 eller 3 runder på etterskudd. Man ryker ut om man ligger 4 runder etter og da mister man plassen i gjeldende divisjon og får heller ikke spille neste sesong. Om man ligger på etterskudd kan det ikke kompenseres ved å spille runder som ligger lenger fram i tid.

Vi ønsker så langt det er mulig at man holder seg til spilleplanen – dvs ikke spiller runder på forskudd. Årsaken til dette er at vi ønsker å beholde spenningen så lenge som mulig. Unntak kan være dersom man vet at man blir forhindret.

Etter spilt kamp skal man umiddelbart sende mail, sms eller pm (fb/Messenger) til Yvonne (yvonne@pasaligrafisk.no, 93018700). Oppgi divisjon og motstander – dette er viktig for vi er tross alt 60 spillere.

Jeg legger inn resultatene på nbgf.no mandager (men de vises på søndag under Resultater siden det normalt er færre turneringer som spilles på søndager), hvorpå jeg skriver en oppdatering på mail og i vår egen gruppe på Facebook.

Nytt denne sesongen er at vi har fått et eget rom inne på BgStudio/Heroes, der kamplengde, type match og klokke er ferdig innstilt. Dere finner rommet ved å trykke på Main, så External tournaments, så NBgF Nettliga.

Kamper kan selvsagt spilles på GridGammon også dersom noen foretrekker det.

Trekning i DrawBoss:

Divisjon 1 - Divisjon 2   - Divisjon 3  Divisjon 4 

Frist for runde 1 er søndag 24. januar.

En oversikt over spillerne fordelt på divisjoner:

Ønsker alle en frisk og spenstig sesong – ta vare på dere sjøl!  ðŸ˜Š

Med spilleglad hilsen,

Anita 😊




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND