logo
Hovedmeny


Gratis påskesatellitt til online-NM!
Av Marianne Husum Leder NBgF, 31. Mars 2021 20:32
Sist endret 2. April 2021 15:50
 

OPPDATERT OM DELTAGELSE I MELLOMKLASSEN. Langfredag avholder vi påsketurnering både for mellomklassen og mesterklassen. Påmelding senest innen 15:30 - oppstart kl. 16:00


Deltagelse

På lik linje med NM er satelitten i Mesterklassen  åpen for alle, uavhengig av rating. Satelitten i Mellomklassen er kun åpen for de som har lavere enn 1650 i rating, og som ikke har vært over 1700 i rating i løpet av de siste 500 kampene. 

Premiering

Vinneren av begge klasser får gratis påmelding til online-NM som avholdes 24. og 25. april. Har du ikke mulighet til å delta, går premien til neste person på listen. Vinner du mellomklassen kan du selv oppgradere deg til mesterklassen. Du må da selv betale mellomlegget. 

Kontaktpersoner

Mesterklassen:
Karl Frogner tar påmelding i mesterklassen på telefon 489 54 637, oppgi nick på Backgammon Studio Heroes i tekstfeltet. Annen frivillig påmelding i mesterklassen (100/200) vippses til samme nummer. 

Marianne S. Husum er turneringsleder i mesterklassen. Kampresultater rapporteres på Messenger til Marianne (evt. på SMS 996 29 396).

Mellomklassen:
Monica Unosen er turneringsleder i mellomklassen: Hun tar påmelding på telefon 975 86 789, oppgi nick på Backgammon Studio Heroes i tekstfeltet. 

Turneringskomiteen for begge er Jon Kristian Røyseth, Stein Welle og Hanna Thorsen.

Konsept og matchlengder

Singel cup, alle runder 9 poeng, WBIF-tid i begge klassene.

Deltagelse krever medlemskap i NBgF/lokale klubber. Årskontingent ordnes her. 

Spillested: Backgammon Studio Heroes 

Har man ikke konto ordnes det ved å klikke på linken under: 

Backgammon Studio Heroes

Vi har egne private rom på Backgammonstudio Heroes. Du finner rommet ved å trykke på nedtrekksmenyen hvor det vanligvis står Main. Da velger du External tournaments og finner NBgF Satellitt – Mesterklassen eller NBgF  – Satellitt - Mellomklassen.

Her er korrekt klokkeinnstilling og matchlengde satt. I tillegg er det kun de som spiller i den klassen som er der, og det er derfor lettere å finne hverandre. En kan rett og slett ikke invitere feil. Trykker en på motstanderen, blir det rett.

Vi ber alle sjekke at de finner dette rommet i god tid før søndag.

Hvis det er mye trafikk på Heroes, vil brukere uten abonnement kunne bli automatisk kastet ut av serveren. Hvis dette skjer, kan det være et alternativ å avtale med motspiller å bruke https://heroes3.backgammonstudio.com for å spille kampen. Kontakt Karl pr. sms for å mobilnummer til motspiller hvis dere ikke har kontakt-info fra før.

Innstillinger: Competition, Match type; Tournament match, Clock; Wbif

Rabatt på Backgammon Studio Heroes

Vi som medlemmer får for rabattert Premium medlemskap på Backgammon Studio.

Prisen er 250/350 i stedet for 300/400. Begge prisene gir full premium for Heroes, mens den dyreste gir noen ekstra funksjonaliteter i backgammonstudio.

Rabatten gjelder kun hvis du betaler med vipps til 452 69 814, og oppgir at du er NBgF-medlem.

Du finner mer om fordeler med å oppgradere fra gratisversjonene på Backgammon Studio. Se på Premium i meny-knappen.

Generelt

Deltagerne har selv ansvaret for å sjekke at de er registret til turningene. Finner du ikke navnet ditt i DrawBoss 25 minutter før start, må du umiddelbart melde fra til påmeldingsansvarlig i din klasse. Gjør du ikke det kan du miste muligheten til å spille selv om du faktisk har meldt deg på. 

Vi ber om at alle forsøker å bidra til en hyggelig gjennomføring av turneringen. En kommer langt med normal høflighet. Dersom det allikevel oppstår en tvist som en ikke kommer til enighet om, må en så raskt som mulig melde ifra til turneringsleder. Stopp klokken til motstander hvis den løper, eller logg ut av kampen til en får kontakt med turneringsleder på Messenger/SMS.

Har du av en eller annen grunn ikke mulighet til å chatte på denne serveren, må du gi turneringsleder beskjed. Du har da selv et ekstra ansvar for at informasjonsflyten fungerer på annen måte. 

Skulle det oppstå problemer på serveren, vis litt tålmodighet. Logg deg ut, og forsøk på nytt. Vi vil oppdatere så raskt vi har informasjon.

Følg turneringen her: 

Mesterklassen 

Mellomklassen

Vel møtt!

 




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND