logo


Oslo arrangerer MT #4 Kl. 17.00 søndag 23. mai på nett
Av Marianne S. Husum, 18. Mai 2021 18:44
Sist endret 18. Mai 2021 20:07
 

Pinseturnering: Påmelding innen 16:30 - Oppstart kl. 17:00 - Singel eliminasjon 9 poeng



Kontaktpersoner

All påmelding kr 50, alternativt kr 150/250 NOK på vipps til Karl Frogner telefon 489 54 637, oppgi nick på backgammonstudio i tekstfeltet.

Marianne S. Husum (Messenger) og Dagfinn H. Snarheim (996 29 396) er turneringsledere. Kampresultater rapporteres på SMS til Dagfinn.

Turneringskomiteen: Info kommer... 

Konsept og matchlengder 

Singel cup, alle runder 9 poeng, WBIF tid. 

Deltagelse krever medlemskap i NBgF/lokale klubber. Årskontingent ordnes her. 

Sted: Backgammon Studio Heros 
Tid: påmelding innen kl. 16:30 Turneringsstart Kl. 17:00

Eget private turneringsrom på Backgammon Studio Heroes

Vi har eget private rom på Backgammon Studio Heroes. Du finner rommet ved å trykke på nedtrekksmenyen hvor det vanligvis står Main. Da velger du External tournaments og finner OBgK Mesterturnering.

Eksternt rom

Her er korrekt klokkeinnstilling og matchlengde satt. 

Backgammon Studio Heroes

Har man ikke konto ordnes det ved å klikke på linken under: 

Backgammon Studio Heroes

Hvis det er mye trafikk på Heroes, vil brukere uten Premium medlemskap kunne bli automatisk kastet ut av serveren. Hvis dette skjer, skal kampen spilles på  https://heroes3.backgammonstudio.com  

Får du ikke kontakt med motspiller, gå inn på server 3 slik at motspiller kan finne deg der. 

Det er forventes at alle som spiller online NM gjør seg kjent med server 3 på forhånd, slik at vi unngår forsinkelser.

Rabatt på Backgammon Studio Heroes

Vi anbefaler spillere Premium medlemskap på Backgammon Studio Heroes. Mer info her

Generelt

Deltagerne har selv ansvaret for å sjekke at de er registret til turneringene. Finner du ikke navnet ditt i DrawBoss 25 minutter før start, må du umiddelbart melde fra til påmeldingsansvarlig i din klasse. Gjør du ikke det kan du miste muligheten til å spille selv om du faktisk har meldt deg på. 

Skulle det oppstå problemer på serveren, vis litt tålmodighet. Logg deg ut, og forsøk på nytt. Vi vil oppdatere så raskt vi har informasjon.

Hvis noen blir invitert med andre innstillinger enn vi har skrevet; avvis og inviter på nytt. Startes kamper med andre enn disse innstillingene, vil normalt vedkommende bli bedt om å avslutte og starte kampen på nytt. 

Vi ber om at alle forsøker å bidra til en hyggelig gjennomføring av turneringen. En kommer langt med normal høflighet. Dersom det allikevel oppstår en tvist som en ikke kommer til enighet om, må en så raskt som mulig melde ifra til turneringsleder. Stopp klokken til motstander hvis den løper, eller logg ut av kampen til en får kontakt med turneringsleder på SMS.

Har du av en eller annen grunn ikke mulighet til å chatte på denne serveren, må du gi turneringsleder beskjed. Du har da selv et ekstra ansvar for at informasjonsflyten fungerer på annen måte. 

Trekning

Følg turneringen i Drawboss

Vel møtt!

 

 

 




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND