logo
Hovedmeny


Innkalling til Generalforsamling 2021
Av Sentralstyret NBgF, 12. September 2021 21:00
Sist endret 13. September 2021 21:11
 

Generalforsamlingen avholdes fredag 15. oktober kl 18:00 rett før lagturneringen starter under NM. Sted: Oslo, Oslo Gamle Rådhus, 2. etg, Christian Torv 1


Agenda ifølge våre vedtekter:

f. Sentralstyret utpeker et tellekorps som registrerer de fremmøtte og evt. fullmakter. Sentralstyrets leder eller nestleder leder generalforsamlingen frem til og med valg av dirigent.

g. Dagsorden for den ordinære generalforsamlingen skal minimum inneholde følgende punkter:

    i. Godkjennelse av møteberettigede og fullmakter
    ii. Godkjennelse av innkalling og dagsorden
    iii. Valg av dirigent 
    iv. Valg av referent, samt to til å undertegne referatet 
    v. Sentralstyrets årsberetning
    vi. Godkjenning av revidert årsregnskap for foregående kalenderår, og ansvarsfritak for Sentralstyret
    vii. Fastsettelse av kontingent
    viii. Vedtak av budsjett
    ix. Fastsettelse av neste års generalforsamling og norgesmesterskap.
    x. Vedtektsendringer
    xi. Innkomne forslag
    xii. Valg av sentralstyre og revisor

h. Alle valgperioder er på ett år, med unntak av leder eller nestleder + en person som har økonomiansvar. De velges for 2 år.

Vedrørende punkt x Vedtektsendringer, kan det sendes direkte til Vedtektskomiteens leder Gulli Marholm på mail: gulli@taxus.no Vedtektsendringsforslag skal være Vedtektskomiteen i hende senest fire uker før generalforsamlingen for at de skal kunne behandles. 

Vi anmoder alle som har saker de ønsker å få behandlet på generalforsamlingen under punkt xi, om å sende dem skriftlig til norgesbgforbund@gmail.com  Innkomne forslag skal være sentralstyret i hende senest to uker før generalforsamlingen for at de skal kunne behandles. 

Iflg våre vedtekter vil sentralstyret senest én uke før generalforsamlingen publisere revidert regnskap, budsjett, foreløpig resultatregnskap og balanseregnskap for inneværende år samt valg- og vedtekskomitteens innstilling, eventuelle vedtektsendringer og innkomne forslag.

Vi oppfordrer medlemmer til å påta seg verv i NBgF. Dersom noen har interesse av et styreverv, bør de kontakte valgkomiteen så snart som mulig, se nyhet om tillitsverv i NBgF



Marianne Husum
Leder NBgF, på vegne av sentralstyret




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND