logo


Norgesmesterskapet 2021 - BMAB kamper
Av Elias Kritikos Leder Landslagskomiteen, 13. Oktober 2021 00:18.
Sist endret 15. Oktober 2021 00:28
 

NB:Frist innen kl. 1200 i dag. Landslagskomiteen oppfordrer alle spillere med landlagsambisjoner om å få NM-kampene sine analysert og BMAB-registrert. Det gjelder også spillere som på generelt grunnlag ønsker å bli bedre.  


Det er ikke lenge til neste VM, det skjer allerede i april 2022 i Venezia. Frem til da bør vi ha et solid antall kamper analysert for å danne grunnlag for landslagsuttaket. Landslagskomiteen jobber med å utarbeide rutiner for innsamling av informasjon om spillestyrke. Antall BMAB-kamper spilt frem til neste uttak vil uansett være en viktig faktor.  

Registrering av kampene i BMAB-registeret innebærer at samtlige kampene til en spiller i NM må filmes og så transkriberes av spilleren selv. Det gjelder kun kampene i hovedturneringen, ikke side-eventer. Deretter sendes match-filen samt kopi av matchopptaket til landslagskomiteen representert av Elias Kritikos. Elias sender filen videre til BMAB-ansvarlige som legger resultatene inn i en database.

En vil deretter kunne se hvordan man ligger an i en verdensomspennende PR-rating. Slik ser ratingen ut: http://bgmastersab.com/PlayerStatistics.html 

Ønsker du kampene dine i NM registrert som BMAB, må du gi beskjed til Elias innen fredag 15.10 kl.12. E-post: elias_fysio@hotmail.com 

Med hilsen Landslagskomiteen 
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND