logo
Hovedmeny


Hardangerhelg med Backgammonturnering 6.-8. mai
Av BBgC v/YP, 17. November 2021 10:08
Sist endret 29. April 2022 10:56
 

BBgC feirer 25 års Jubileum med to begivenheter og hele landet er herved invitert til å delta på begge!
Først skal vi til Eli Stangeland i Granvin 6.-8. mai. I tillegg vil vi markere jubiléet med en lokal fest i Bergen sentrum lørdag 11. juni hvor vi også skal både spille, mimre og ikke minst spise godt.


Artikkelen sto i BT 30. mai 1997 og her er altså den spede starten til BBgC;

 

Backgammonhelg i Granvin fredag 6. til søndag 8. mai:

Hardangerhelg med Backgammonturnering. Jaunsen gjestgiverstad ønsker alle bakgammonmedlemmer i Norge til Granvin i helgen 6.-8. mai. Her blir det god mat, god stemning og ikke minst mengder med spilling. Vi har plass til 45 stykker. Prisen er kr 2000 for to overnattinger, to middager, to frokoster og en lunsj. Hovedpremien er kr 3000 og kr 1500 i oppsamling i lørdagens hovedturnering.

Er du glad i kaldt vann kan vi friste med bading i Hardangerfjorden som ligger fem min. fra hotellet. Eller ta deg en tur til Skjervsfossen i nydelig turterreng.

   

Meld deg på, på mail post@jaunsen.no eller tlf 905 53 679 Eli Stangeland.

Gi beskjed om hvem du eventuelt vil dele rom med. Merk mailen med Backgammonhelg.

 

Jubileumsfest lørdag 11. juni i Bergen sentrum:

Vi holder på å bestemme oss for hvilket lokale vi skal benytte, men satser på at det blir midt i sentrum med uteareal, god mat og flotte kveldslokaler. Det vil bli gratis for BBgC sine medlemmer å delta på denne festen og vi skal selvsagt behørig feire dem som har vært med fra starten. Sett av datoen!

 

 
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND