logo


OBgK arrangerer MT #10 Kl. 18.00 tirsdag 23. November 2021
Av Marianne Husum , 22. November 2021 13:43
Sist endret 23. November 2021 23:29
 

Vi ber alle følge generelle smittervernsråd! Meld deg gjerne på allerede nå, men senest innen kl. 17:45 i morgen.Ta med brett!


STED; Telegrafen; Kongens gate 21, 0157 Oslo; Telegrafen

 

Du kan vinne både rating og mesterpoeng til Mestermøte eller Mestertrøsten. Hygge håper vi alle bidrar med :-)

Spillestart kl 18:00 med påmelding senest innen kl. 17:45. Vi setter dog pris på at de som skal spille melder seg på så allede nå! 

Kontaktpersoner

All påmelding kr 50, alternativt kr 150/250 NOK på vipps til Karl Frogner telefon 489 54 637.

Marianne S. Husum (Messenger) er turneringsledere. Kampresultater rapporteres umidelbart til Marianne, Dagfinn eller Karl Frogner (se hvem som er ledig).

Turneringskomiteen: Vil forhåpentligvis ikke bli nødvendig, men det vil bli nedsatt komite ved evt. behov. Unødvendig krangling eller støy gir ingen stjerner i boken.. 

Konsept og matchlengder 

Singel cup, alle runder 7 poeng, WBIF tid. 

Deltagelse krever medlemskap i NBgF/lokale klubber. Årskontingent ordnes her. 

Vi planlegger å starte en ny turnering (Speed 5 p.) for de som ønsker mer spill... (mer info vil bli annonsert på stedet).

Vi tar forbehold om endringer.

Generelt

Deltagerene har selv ansvaret for å sjekke at de er registret til turneringene. Finner du ikke navnet ditt i DrawBoss 10 minutter før start, må du umiddelbart melde fra til påmeldingsansvarlig. Gjør du ikke det kan du miste muligheten til å spille selv om du faktisk har meldt deg på. 

Dersom det skulle oppstå en tvist som en ikke kommer til enighet om, må en så raskt som mulig melde ifra til turneringsleder. Stopp klokken til motstander hvis den løper til en får kontakt med turneringsleder. 

Brett og klokker

Vi er avhengig av at folk tar med brett - og at alle spiller med klokker. Spiller du med app, må du sørge for å ha nok batteri på telefonen. 

Kommer vi en situasjon hvor det ikke er nok brett, vil de som ikke har med brett kunne risikere å måtte spille kortere matchlengder, eller i verste fall ikke kunne delta.

Trekning

Følg turneringen i Drawboss

Vel møtt!
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND