Hans Marius Eikseth (bildet til venstre) fra Trondheim vant Mestermøtet 2021.

Finalen vant han mot Asbjørn Arntzen (bildet til høyre) fra Oslo.

Dagfinn Snarheim fra Oslo vant BMAB Norway #5

Takk til Michail Primikiris som tok alle bildene fra Mesterskapet!

Mestermøtet 2021

Det er 16 spillere som deltar i Mestermøtet. årets felt besto av 8 fra Oslo, 2 fra Bergen, 2 fra Trondheim, 2 fra Tromsø, 1 fra Stavanger og 1 fra Sandnes.

Finalen

Finalen ble et møte mellom Hans Marius Eikseth og Asbjørn Arntzen, hvor Hans Marius trakk det lengste strået.

Dette var den første finalen i Mestermøtets historie for begge.

BMAB Norway #5

Mestermøtet 2021 ble avviklet som BMAB turnering, 4 runders swiss monrad, matchlengde 15 poeng.

Dagfinn Snarheim vant denne med Geir Pedersen på 2de plass og Elias Kritikos på 3de plass, disse 3 var de eneste som spilte på 3 tallet.

Resultater BMAB Norway #5

Resultater Mestermøtet 2021 runde for runde

Xg analyse fra alle matcher

Streaming av 4 matcher

Bilder fra Mestermøtet

Oslo Schakselskap

Mestermøtet ble arrangert i de fine lokalene til Oslo Schakselskap,i Bogstadveien 30

Beste nasjonale backgammon arrangementet noensinne

Tidligere leder i Oslo Backgammon klubb og Leder i Norges Backgammon Forbund, Hall Skåra beskrev Mestermøtet 2021 med disse ordene:

"Beste backgammon turneringen som har vært arrangert i Norge noensinne!"

Primus motor for backgammon i Oslo, Marianne Husum, sammen med Dagfinn Snarheim tok backgammon til et nytt nivå, hvor de plukket ut en stab som tok seg av mat og drikke, streamet matcher, hadde live kommentering på Mestermøtet med flere eksperter.