logo
Hovedmeny


Norgescup er igang igjen etter sommeren!
Av Yvonne Pasali, 25. Mars 2022 20:19
Sist endret 11. August 2022 18:12
 

Fredag 12. august kl 19 er det Mellom #9 og fredag 26. august kl 19 er det Begynner #9.
Mester #9 er ikke før 2. september. Les nyheten for status i alle klasser.
Velkommen!


Link til fredagens turnering: Mellom #9

Slik ser status ut i hver av klassene. Der er avholdt 4 bymesterskap og Online-NM i tillegg til 8 på nett.

PS: fra Online-NM mangler Mester Speed og Mellom. De er ikke ferdige/ lagt ut resultater på ennå.

 

            Alle kan delta i denne klassen.



 

            Her er kravet at man må ha under 1650 i rating for å delta. Oppnår man mellompoeng, og ratingen går over 1650, får man likevel delta ut året.



 

            Her må man oppfylle ett av tre følgende krav: under 1400 i rating, erfaring under 300 eller spilt aktivt i under 2 år. Se spillerprofilen din hvis du er usikker. Oppnår man begynnerpoeng, og man ikke lenger oppfyller kravene, får man likevel delta ut året.

 

Hensikten med Norgescup er å være en nasjonal turnering som samler alle spillere over hele landet på like vilkår for å kjempe om titler fordelt på 3 klasser. Turneringene skal bidra til at vi gjør det lettere for nye spillere å oppsøke miljøet, samt gi spillere uten klubbtilgang et godt tilbud. Sist men ikke minst ønsker vi at turneringen skal bidra til at vi besøker klubber når større arrangementer arrangeres.

Turneringene avholdes online på Backgammon HUB fredager og enkelte søndager + NM Online (se kalender), mens de avholdes live ved klubbenes Bymesterskap og NM (Sandnes 16.-18. september)

Norgescup har en innledende kvalifisering med 3 klasser (mester-, mellom- og begynnerklasse) der det samles poeng over et kalenderår. De 16 med flest poeng ved årsslutt blir invitert til et sluttspill der innsamlet avgift i løpet av året danner premiepotten.Vinnerne av sluttspillene omtales som
«Vinner Mestermøtet», «Vinner Mellommøtet» og «Vinner Begynnermøtet».

Les mer her: Regler for Norgescup

 




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND