logo


Online NM - Påmeldingsfrist 17. mai
Av Thorleif Reisvold, 27. April 2022 09:15
Sist endret 7. Mai 2022 15:09
 

17. mai er påmeldingsfrist til online NM. Det er tre klasser med vanlig backgammon og i tillegg speedgammon for de to øverste klassene. Kampene spres over flere måneder, på samme måte som online VM. Man har 14 dager på å fullføre en runde.


Det er på tide å starte oppdateringen av adelskalenderen!

Kalenderfunksjonen på Backgammon Hub vil brukes til å avtale kamper. Spiller man kampene som avtalt på Hub så går alt av resultatrapportering automatisk. Skulle begge ønske å spille en kamp på en annen server så kan man det, men da må man rapportere resultatet til turneringsleder på reisvold71@gmail.com. Avtales annen server så skal dette opplyses om i chatten på Hub senest 10 minutt før oppsatt start. Gjør man ikke det vil begge spillerne få notert tap.

Publikum gjøres ellers oppmerksom på at om man vil se en kamp så kan man bare trykke seg inn på kampen via Hub kalenderen på oppsatt tid (mer info kommer når påmeldingsfristen er utløpt). 

Turneringene inngår som en del av Norgescup og er en god mulighet til å få litt online spilling i sommerpausen. Du kan melde deg på alle klasser om du er kvalifisert for det. For mer info se NBgF kalenderen.

Linker til turneringsrom og påmelding:

Stillingen så langt i Norgescup:
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND