logo
Hovedmeny


NBgF Nettliga - oppdatering 9.5.22
Av Anita Marholm, 9. Mai 2022 11:38
Sist endret 9. Mai 2022 13:46
 

Det er mindre enn 1 måned igjen til sesong 11 avsluttes, så vi kan trygt si at nå er det siste innspurt for å avgjøre vinnere, samt hvem som rykker opp eller ned i de 6 divisjonene. Men 3 vinnere er allerede klare! 🏆🏆🏆


Mange har spilt så de er i rute når det gjelder spilte kamper, men for mange gjenstår det enda noen runder - så i de fleste divisjonene er det kniven på strupen for flere når det gjelder hvem som vinner, samt hvem som rykker opp eller ned.

For å se detaljer som jeg ikke har med, trykker dere bare på lenkene til de forskjellige divisjonene.

 

Elite-divisjonen:

Da har vi Jussi som mester - gratulerer! 🏆

Det blir et 'bikkjeslagsmål' med bortimot 10 spillere som prøver å redde seg fra å komme blant de 4 som rykker ned til 1. divisjon.

 

1. divisjon: 

Her har vi sikkert opprykk til Elite-divisjonen på Bjørnar K. og Rune mens Bjørnar P. og Hidajet foreløpig ligger best an til å få de 2 siste opprykksplassene. Det er 9 som kjemper for å unngå og havne blant de 6 som rykker ned.

 

2. divisjon A:

Magnus B. og Hakan ligger best an til å rykke opp til 1. div. mens det er minst 7 som kjemper om siste opprykksplass. Det er 4-5 som slåss for å unngå å være blant de 3 som rykker ned til 3. divisjon.

 

2. divisjon B:

Thorleif og Mindaugas ligger best an til å rykke opp til 1. div. mens Amel, Ilias og Babben også kjemper om opprykksplass. Det er 4-6 stk som ligger verst an for nedrykk.

 

3. divisjon A:

Da har vi Stein som vinner - gratulerer! 🏆

Og det er klart at det blir Adler og Jørn som følger ham opp i 2. divisjon... gratulerer!

Ingen rykker ned, men fortsetter i neste sesong om de vil 🙂 

 

3. divisjon B:

Da har vi Ole som suveren vinner med kun 1 tap - gratulerer! 🏆

Hvem som følger ham opp i 2. divisjon er fortsatt ikke avgjort... det står mellom Kjetil L., Kjetil K., Magnus B.H. og Mina.

Ingen rykker ned, men fortsetter i neste sesong om de vil 🙂 
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND