logo


Jubileumsfest og turnering for BBgC lørdag 11. juni
Av BBgC (YP), 25. Mai 2022 22:47
Sist endret 1. Juni 2022 13:33
 

Bergen backgammonklubb ble stiftet våren 1997, og hadde en Grand Opening Tournament den 3. mai det året. Med andre ord har klubben blitt 25 år, noe som markeres med en jubileumsfest på lørdag 11. juni! Alle som vil feire med oss, er hjertelig velkommen.


Vi har allerede tjuvstartet feiringen med Hardangerhelg hos Eli, og planlegger også tidenes Bymesterskap helgen 5.-7. august. Men denne lørdagen skal det mimres, spilles og både spise og drikke godt.

Festen finner sted på klubbens vanlige spillested Dyvekes Vinkjeller. 

Det starter kl. 1500 med velkomst, litt premiedryss, og noen bevingede ord.  Etterpå startes det en turnering, 7 poeng, trippel elimination i FTBG.  Ca kl. 1800 vanker det mat (type reker, tapas eller lignende) og drikke, før turneringen fortsetter rundt kl 1900. Påmelding må komme senest onsdag 8. juni pga innkjøp.

Mat og turnering på lørdagen er GRATIS for BBgC medlemmer.  Så dermed trenger man ikke tenke på middag den dagen, så sant man er medlem i BBgC.  Vi kan også love at det ikke bare spilles om rating og ære i lørdagens turnering, men at vinneren blir premiert ytterligere. Kr 1.500 er lagt til i premiepotten med fordeling kr 1.000/ 500 til vinner og finalist.

Utenbys spillere er selvfølgelig også hjertelig velkommen!  De som ikke er medlem i BBgC får både mat og turneringsdeltagelse for kr 300.

Hjertelig velkommen

-Styret BBgC-

 
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND