logo
Hovedmeny


Mestermøte - åpent for alle !!
Av Ole Friis Iversen, 8. Januar 2002  
Det er en glede å invitere til Mestermøte 2001 nå førstkommende lørdag på Brigdesenter Vest. Det er selvsagt bare de 16 kvalifiserte som får lov å spille i den STORE turneringen. Men det er åpent for alle å komme å se på, og det vil også bli avholdt jackpot'er etter behov. Så alle som er i Oslo er hjertelig velkommen.


Hele år har det vært hard kniving om de gjeve plassene til Mestermøte, og alle de 16 første på listen har meldt sin ankomst. Fra i fjor er det bare 4 stykker som klarte å kvalifisere seg i år igjen og heller ikke fjorårets mester-mester Hans Liby klarte å komme seg til finalen, så det er hele 12 debutanter i år. Hvem som stikker av med seieren til slutt er helt uvisst å si, men at det blir jevnt er det ingen tvil om.

Deltakerne i selve mestermøte må møte opp og melde sin ankomst mellom 11:00 og 11:30. Så blir det offentlig trekning og spillingen starter 12:00. Siden alle runder spilles med sjakklokke regner jeg med at tidsskjemaet vil holde hele veien, og da begynner hhv 2. runde 14:15, semifinaler 17:30 og den store finalen klokken 19:45.

Jeg oppfordrer så mange som mulig til å møte opp. Det vil bli avholdt jackpot'er underveis som er åpen både for de uheldige som blir slått ut av Mestermøte og for alle andre som ønsker å spille. I tillegg har de både mat og drikke (med og uten alkohol) å servere på Brigdgsenter Vest, så det er ingen grunn til å sitte hjemme.

Det sosiale når uante høyder etter at premieutdelingen er ferdig ca klokken 22. Med så mange tilreisende må det bare bli en ricktig höydare!, og vi forventer høy sigarføring og store ord fra eliten i norsk backgammon.

Og for de som vil være med i Mestermøte 2002 til neste år er det årets første Mesterturnering på samme sted på søndag. OBgK arrangerer SuperSøndag, og oppfordrer alle til å møte opp klokken 14:00 på søndag for kjempe om de første Mesterpoengene i år 2002.

Vel møtt!
Ole Friis Iversen
-Turneringsleder, Mestermøte 2001



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND