">
logo
Hovedmeny


Mestermøte 2004
Av Arne Kristian Nordhei, President NBgF, 2. Desember 2004  
Mestermøte 2004 arrangeres lørdag 22.januar 2005 i Stavanger.


Etter en del diskusjon, først i Sentralstyret og deretter i Landsstyret, ble det bestemt at Mestermøte 2004 skal arrangeres i Stavanger. Datoen settes til lørdag 22/1-04, noe som bør gi de (allerede) kvalifiserte spillerne rikelig med tid til å bestille billetter. De siste mesterturneringene spilles i romjula, så den endelige lista vil ikke være klar før etter at disse turneringene har blitt spilt.

Alt tyder på at det totalt kommer til å bli spilt færre kamper i årets mesterturneringer i forhold til i fjor. En nedgang på ca 100 kamper er sannsynlig (1100 deltakere i 2003 mot ca 1000 i år). Dette vil gjøre at reisestøtten kan noe mindre (ca 25-50kr) enn det maksimale på 500 kr for spillere i Bergen og Oslo, og 1000 fra Bodø, for de som søker om dette.

Vi vil komme nærmere tilbake med en detaljert innbydelse om ikke lenge, med info om klokkeslett og lokale. Arrangøren jobber med dette nå. Tidligere år har mestermøtet startet lørdag formiddag klokken 1200, og det er all grunn til å tro at dette ikke endres.

Så snart som det er mulig kommer vi til å ta kontakt med de kvalifiserte for å høre om de tar i mot plassen, eller om vi blir nødt til å be nr 17 på lista om å stille.

Det legges opp til at det blir noen parallelle arrangement denne helga, med oppvarming på fredag, sideturneringer lørdag, og kanskje noe på søndag.

Det gjenstår 6 mesterturneringer i år: 1 i Oslo, Bodø, Tromsø og Stavanger, og 2 i Bergen. Spillerne står tett som hagl på mesterpoenglista, så vi går en svært spennende måned i møte. Lykke til.


med vennlig førjulshilsen
Arne Kristian Nordhei
President NBgF


nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND