">
logo
Hovedmeny


Mestermøte 2004 – finalister
Av Arne Kristian Nordhei, President NBgF, 6. Januar 2005  
Nå er det snart klart for det femte Mestermøte. De 16 beste skal 22. januar møtes i Stavanger for å kåre vinneren.


Det ligger allerede ute en innbydelse til turneringen, og til annet som skjer denne spennende helga i Stavanger.

Selv om det skjer mye disse dagene så er det Mestermøtet som har hovedfokus. Totalt har det deltatt 946 spillere på årets mesterturneringer, noe som er en nedgang på ca 10% fra 2003. Alle de 16 kvalifiserte har sagt ja til å spille turneringen.

Det spilles cup. I første runde skal de fire øverste på lista, Asbjørn (Oslo), Halvor (Bergen), Øyvind (Bodø) og Arne Kristian (Bodø) trekkes ut mot de fire som har færrest mesterpoeng av de 16, Trond (Bergen), Tor (Bergen), Hans (Oslo) og Knut (Stavanger). I gruppe 2 befinner Eirik (Oslo), Karl (Oslo), Odin (Oslo) og Thorleif (Stavanger) seg, og skal ut mot Martha (Oslo), Peter (Stavanger), Jørn (Bergen) og Tomas (Stavanger) i gruppe 3. Les mer om dette i reglene, paragraf 4.2. De i samme seeding-gruppe kan ikke møtes før i en eventuell semifinale.

Det er nok flere enn undertegnede som ser fram mot 22.januar med skrekkblandet fryd.

Det settes av inntil en tredjedel av innsatsen til et reiserefusjonsfond. Dvs at ingen får utbetalt maks-beløpet. De som reiser fra Bergen og Oslo kan få opptil 450 kroner i reisestøtte, de fra Bodø 950 kroner.

Det er svært viktig dersom man vet at man likevel ikke kan spille sier i fra til undertegnede så tidlig som mulig. Alle skal ha sjanse til å kunne bestille seg så billige billetter som mulig, særlig mtp at reisestøtten langt fra dekker de faktiske utgiftene.

Det gjenstår da bare å ønske de involverte og arrangør LYKKE til. Vi som kommer utenbys fra gleder oss til å spille i det spennende Stavanger-miljøet.


nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND