logo
Hovedmeny


Nesodden Bymesterskap 2010
Av Geir Skoglund, 27. Oktober 2010 09:23
Sist endret 27. Oktober 2010 15:06
 

Lørdag 30. oktober er det duket for Nesoddenmesterskap igjen. Fjorårets mesterskap var det største bymesterskapet gjennom tidene, og den tredje største turneringen i 2009. Vi håper riktig mange tar turen i år også.


Tid: Lørdag, 30. oktober. Registrering fra klokken 10:30 - 11:25. Mesterskapet starter kl.11:30.
Sted: NIF-huset ved Bergerbanen

Hvem kan delta?
Nesoddenmesterskapet er åpent for alle; både nesoddinger og folk utenfra kan delta. Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig fra Nesodden stiller - veldig gjerne også folk utenfor klubben.

Turneringsform
Vi spiller utslagscup av typen double elimination. Det betyr at man må tape to kamper for å være ute av turneringen, og at man fortsatt kan vinne hele mesterskapet selv om man har gått på et tap.

Matchlengder
Matchene i hovedfeltet spilles til 9 poeng, mens man i oppsamlingsfeltet spiller til 5 poeng. Finale spilles til 15 poeng. Det spilles kun en finale.

Klokkepreferanse
Vi spiller med klokkepreferanse hvilket vil si at matchen avvikles med klokke dersom en av spillerne, eller turneringsleder, ønsker det. Har du aldri spilt med klokke før? Fortvil ikke, du har rikelig med tid.

Påmeldingsavgift
Påmeldingsavgiften er på kr. 200,-, hvorav kr. 100,- går til premiering. Det er også mulig å melde seg på multisidebet, kr 400,- eller kr 800,- for de som ønsker det.

1. - 3. plass premieres.

Forfriskninger
Det blir salg av mat og forfriskninger gjennom hele mesterskapet. Vi har kun mulighet for kontant betaling.

Se invitasjonen på våre hjemmesider for detaljer om rutetider og kjøreanvisninger.

NB! Husk å ta med brett hvis du har!




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND