logo
Hovedmeny


Alf Henning Bekkevik ble ligamester i Tønsberg
Av Beate Siglen, 22. Juli 2014 21:53
Sist endret 22. Juli 2014 22:43
 

Det ble Alf Henning Bekkevik som gikk av med seieren i Tønsbergligaen første halvdel av 2014.


8. januar hevdet unge herr Bekkevik at "dette halvåret er det meg som skal bli ligamester", og jammen fikk han rett til slutt. Beate Siglen tok andreplassen (43 poeng), mens Ingard endte på tredjeplass (37 poeng), men ingen av disse kunne altså hamle opp med Alf Hennings 49 poeng.

Alf Henning fikk med dermed sitt første napp i det et halvt år gamle ligabrettet. Dette er forøvrig andre gang Alf Henning vinner Tønsbergs ligaspill.

I vårens ligaspill har han deltatt på 17 av 22 runder, og han har kommet til finalen hele 11 ganger (!), hvor han igjen har gått seirende ut i 5 av disse.

Totalt har 14 spillere deltatt i Tønsbergligaen våren 2014.

Vi gratulerer Alf Henning med ligaseieren! Han kan nå smykke seg med å være Tønsbergs ligamester til og med desember 2014!

Ny omgang av Tønsbergligaen er allerede godt i gang. Det skal spilles til og med desember, og man deltar automatisk ved deltakelse på onsdagens klubbturneringer. Nytt av halvåret er at nå gjelder også mesterturneringer spilt på onsdagskvelder med i ligaspillet. Det nesten nye vandrerbrettet er hovedpremien for Tønsbergligaen. Foreløbig er det Yaghoub Ghabeli som har tatt ledelsen i Tønsbergligaen for andre halvdel 2014, hvor Alf Henning følger hakk i hæl.




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND