logo
Hovedmeny


De eldste er ikke lenger eldst?
Av Beate Siglen, 8. Oktober 2014 22:57  
Tønsberg Backgammonklubb fikk i kveld hele tre nye medlemmer. I tillegg deltok en ny spiller kveldens klubbturnering.


Det viste seg at det ikke ble noen lett match for de gamle traverne å vinne kveldens klubbturnering, til tross for at halve startfeltet var nye spillere.

Trekningen ville det slik at de faste innslagene Alf Henning og Beate + Sven Erik og Ingard møtte hverandre i første runde, mens Nils Tore møtte Katrine og Karen Elise møtte Andrea - fire ganske så ferske spillere. Nils Tore og Andrea gikk seirende ut av sine kamper og møttes til kamp, før Andrea trakk det lengste strået i en nervepirrende kamp.Til slutt ble det Andrea som gikk seirende ut over Beate i finalen. Det er en imponerende prestasjon, å vinne sin første klubbturnering første gang man deltar!

Også Katrine og Nils Tore imponerte i kveldens turnering, hvor Katrine kapret tredjeplassen etter å ha tapt for Andrea, mens Nils Tore kom på fjerde plass etter å ha måtte bite i det sure eplet ovenfor Katrine.

Karen Elise tapte dessverre begge sine kamper, men viser allerede grei forståelse for spillet til tross for at hun nylig lærte backgammon. Her må vi takke Sven Erik for innsatsen på Safarimessa, hvor han villig delte sin kunnskap med Karen Elise og lærte henne gangen i spillet.

Vi gratulerer Andrea igjen med kveldens seier - og vi ønsker våre nye spillere velkommen til Tønsberg Backgammonklubb!



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND