logo
Hovedmeny


Vinnere av høstmesterskapet + juleavslutning
Av Carl Bechstrom, 21. Desember 2015 22:05
Sist endret 22. Desember 2015 13:40
 
Lørdag holdt vi etter tradisjon årsmøte på vakre Nordsia, hjemme hos Astrit med 13 motiverte spillere og nydelig mat.


Vi innledet med Monrad, og i finalen vant Ida knepent over Iselin. Vi gratulerer!

Høstsesongen har vært dominert av Astrit og Arne Ludvig (tror jeg?), og Arne Ludvig hadde et greit forsprang før årets siste turnering. Det var lite vi kunne gjøre for å stanse han. For insatsen ble han belønnet med gavekort på kr. 150 på vår favorittkafé og stamplass - Kafé Kafka. Vi gratulerer!

Vi tar juleferie nå, og ønsker alle riktig god jul og godt nytt år! Takk for insatsen i år.

Oppstart blir mandag 4. januar kl. 18 på Kafka, første mesterturnering blir mandag 18. januar. kl. 18, samme sted. Sett av tiden allerede nå!

Neste semester kan vi prøve å gjøre noen "små ting" og se om ikke vi kan få flere rekrutter til klubben? For å få til dette MÅ vi ha flere spillbrett å låne ut/tilby til de som evt. måtte dukke opp. Ta kontakt med meg dersom du har en god ide for å skaffe oss nye brett, eller billige brett, eller kan sponse brett, eller kan låne eller selge oss brukte brett. Altså. Prisen for lav klubbkontingent er at vi må øke på vår veldedighet.

Det er også spennende med nytt styre; Carl Beckstrøm som leder, Astrit Böcker og John Jahreie som styremedlemmer og Arne Ludvig Faaren som vara og kasserer. Victoria Jensen har fått oppgaven som "sosiale media"-sjef. mvh Carl Bechstrøm - påtroppende klubbleder.



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND