logo
Hovedmeny


Alf Henning Bekkevik ble ligamester i Tønsberg!
Av Beate Siglen, 5. Januar 2016 20:21
Sist endret 5. Januar 2016 20:40
 

Han fikk med det første napp i det nye ligabrettet.


Høsten 2015 ble Alf Henning Bekkevik ligamester i Tønsberg Backgammonklubb.

Etter endt sesong hadde han kapret 46 poeng i ligaspillet. Beate Siglen kom på andreplass med 45 poeng, mens Ingard Kristoffersen fikk bronsemedaljen med sine 35 poeng.

Sesongens ligaspill kan beskrives som det mest dramatiske i TBKs historie, da det kun skilte et fattig poeng mellom Beate og Alf Henning før årets siste klubbturnering. Skjebnen ville det slik at det ble nettopp disse to som møttes i finalen, hvor vinneren vant æren og halve kongeriket, mens taperen sto slukøret tilbake.

Alf Henning fikk med dette sitt første napp i det splitter nye ligabrettet. Dette er forøvrig tredje gang av 13 mulige som Alf Henning vinner ligaspillet i klubben.

I høstens ligaspill deltok han i 16 av 26 runder, og han har kommet til finalen 10 ganger, hvor han igjen har gått seirende ut i 8 av disse.

Totalt har 22 spillere deltatt i Tønsbergligaen i andre omgang i 2015.

Vi gratulerer Alf Henning med ligaseieren! Han kan dermed smykke seg med å være Tønsbergs ligamester til og med juni 2016!

Ny omgang av Tønsbergligaen starter onsdag, 6. januar, kl. 18.00. Det skal spilles til og med juni, og man deltar automatisk ved deltakelse på onsdagens klubbturneringer. Premien for Tønsbergligaen er et flott backgammonbrett.

Noen av gjengen fra siste klubbkveld i 2015, hvor Bjørn Blixhavn bød på en kjempegod lasagne:

Takk for at du åpnet hjemmet ditt for Tønsberg Backgammonklubb, Bjørn!



nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND