logo
Hovedmeny


Rune Færstad vant sin første klubbturneringsseier
Av Beate Siglen, 2. Juni 2016 19:02
Sist endret 2. Juni 2016 21:40
 

Endelig var det Runes tur til å juble i Tønsberg.


Rune Færstad tålte i går varmen best og dro seieren i land for første gang på årets hittil varmeste dag i Tønsberg, hvor det var opp mot 30 grader.

Vi stiftet bekjentskap med Rune i slutten av 2011 (derav en takk til Knut Svendsen), og etter et opphold i spillingen sin i 2014 og 2015, er det en glede for Tønsberg Backgammonklubb at han har valgt å returnere nå i 2016. Han har spilt jevnlig på våre ukentlige klubbturneringer siden midten av mars, og i går betalte innsatsen seg ved at han gikk helt til topps.

Kvelden startet ikke optimalt for Rune, da han gikk på et tap i sin første kamp, men han bet godt fra seg etter dette. Etter ferdigspilte runder sto det likt mellom Beate, Ingard og Rune, og det ble omkamper i form av 3-poengere. Her trakk Rune det lengste strået, og kunne gå med hevet hode til finalen.

I finalen i går møtte han Katrine Fjalestad, som tidligere har vunnet NM i sin klasse. Katrine så virkelig ut til å ha dagen i går, da hun vant alle sine kamper gjennom kvelden, men da det gjaldt som mest måtte hun bite i det sure eplet og se seg slått av Rune.

Vi gratulerer Rune så mye med seieren - det er deg vel unt!




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND