logo
Hovedmeny


Innkalling til årsmøte og klubbmesterskap i Tønsberg Backgammonklubb
Av Beate Siglen, 24. Januar 2017 21:20
Sist endret 3. Mars 2017 22:49
 
Årsmøtet for Tønsberg Backgammonklubb avholdes i forbindelse med årets klubbmesterskap, lørdag 4.mars 2017, kl. 12.00.


Tønsberg Backgammonklubbs medlemmer innkalles med dette til årsmøte lørdag 4. mars, 2017, klokken 12.00 hjemme hos Bjørn Blixhavn. Adresse: Knausveien 4 på Teie, Nøtterøy.

Man må ha gyldig medlemskap for og kunne stille/stemme på årsmøtet og spille klubbmesterskap. 

 

Dagsorden for årsmøtet:

1) Valg av møteleder og referent

2) Nedtegning av frammøtte og opptelling av stemmeberettigede

3) Godkjenning av innkalling og dagsorden

4) Styrets beretning

5) Regnskap og budsjett

6) Innkomne saker

7) Vedtektsendringer

8) Kontingentfastsettelse

9) Valg (Både nestleder og kasserer er åpne for utskiftning, så dersom du ønsker å bidra som styremedlem er det mulighet for det. Det blir også åpning for vervet styremedlem igjen hvor det er et medlem som har meldt interesse for dette)

 

Siste frist for innmelding av saker til punkt 6 meldes snarest og senest innen 01.03.2017 til: bsiglen@gmail.com

Saker som skal behandles:

 1) Forslag om å bytte spilledag fra onsdag til torsdag.

Dette da vi for tiden har lavt frammøte på onsdager. TBK ønsker høyere deltakelse på klubbkveldene og kanskje bytte av spilledag vil kunne bidra til dette.
I tillegg har Nesodden Backgammonklubb og Drammen Backgammonklubb byttet sin spilledag til onsdag. Dette fører til utfordringer for å få avholdt TBKs 14 mesterturneringer i løpet av året uten at disse kolliderer med Drammens og Nesoddens mesterturneringer, da alle disse tre klubbene framover antakelig vil avholdes hovedsaklig på onsdager. Dette fører igjen til mindre mulighet for Tønsberg Backgammonklubb til å kunne få besøk fra andre medlemmer i klubbene på Østlandet, da Tønsberg ligger lengst unna både Oslo og Nesodden, og spillere derifra naturlig nok antakelig vil prioritere å besøke nærmere klubber enn TBK.  Det begrenser også våre egne medlemmers muligheter til å kunne delta på Drammens og Nesoddens mesterturerninger, da man følgelig må utebli fra klubbens egne klubbturneringer dersom man ønsker å delta på andres mesterturneringer på Østlandet - noe som ikke bidrar til økt aktivitet i Tønsberg Backgammonklubb. Samme problematikk får forøvrig også Nesodden og eventuelt Drammen framover, hvor medlemmer som ønsker å delta på andre klubbers mesterturneringer må velge bort sin egen klubbs ukentlige turnering. 

 

2) Forslag om å gjeninnføre betaling på klubbkvelder, kr. 50,-.

 

Klubbmesterskapet avholdes etter årsmøtet, med spillestart ca. kl. 13.30. 

Deltakelse er gratis, men betinger medlemskap i Tønsberg Backgammonklubb. 

I løpet av dagen blir det servert middag og noe godt å bite i til kaffen.  Klubben besørger også brus og te, pluss litt snacks på kvelden. 
Vi setter derfor pris på om du melder din ankomst innen 2. mars, slik at det blir enklere for styret å beregne med tanke på innkjøp for dagen. 

Innkalling til årsmøtet var første gang publisert 24. januar, 2017.




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND